Το Σάββατο ο Παναγιώτης Νίκας στη Μεγαλόπολη

Το Σάββατο ο Παναγιώτης Νίκας στη Μεγαλόπολη

Νοέμβριος 30, 2018 - 20:12
4 σχόλια

Το Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 19:30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, θα βρίσκεται στην Μεγαλόπολη στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

ΝΟ.Δ.Ε Αρκαδίας


4 Σχόλια

Δωστε του κατι να μη ξανακοιμηθει.....αν και η μεγαλοπολη ειναι κοντα στη καλαματα...μη κουραστει το παιδι.... Τι ορεξη για προσφορα προς τα κοινα μπορει να εχει ενας 74αρης????

Όντως η ηλικία είναι μειονεκτήμα αλλά την αδηφάγο όρεξη για προσφορά στα κοινά του πέτρου κ της οικογένειας του κάποιος πρέπει να μπει μπροστά και να την κόψει.

Το 1950 γεννηθεις ειναι ,μεχρι τα 74 ειναι 6 χρονια,εχεις τελειωσει το σχολειο ;Μηπως εισαι οπαδος της γουρουνοπαρεας του Πετρου;

Η Βλασοπαρέα θα παρίσταται η θα πρέπει να φυγαδευτεί όπως στην περίπτωση Σκρέκα? Η Μεγαλόπολη δεν είναι η χαβούζα της Πελοποννήσου όπως λες Δήμαρχε για να καίγονται τα σκουπιδία σου αντί του ενταφιασμού τους στο σπίτι του φυλακισμένου σκουπιδοεργολάβου σου στη Φολόη. Μπροστά σε αυτή την ομάδα με χαρακτηριστικά μαφίας και καθοδηγητή τον Κώστα Βλάση θα σταθούμε μπροστά για την προάσπιση των Πολιτών, της θωράκισης της ποιότητας της Δημοκρατίας και τη διαφύλαξη των αρχών της Μεγάλης Λαικής Κεντροδεξιάς Παράταξης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.