Save a greek Stray: 164 αδέσποτοι σκύλοι στειρώθηκαν στην Τρίπολη (pics)

Save a greek Stray: 164 αδέσποτοι σκύλοι στειρώθηκαν στην Τρίπολη (pics)

Ιανουάριος 07, 2020 - 10:13
11 σχόλια

Απολογισμός της δράσης της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Save a greek Stray

Σε απολογισμό της δράσης που έγινε για αδέσποτα ζώα στην περιοχή μας, τον περασμένο Νοέμβριο, προχώρησε η μη κερδοσκοπική οργάνωση Save a Agreek Stray.

Δείτε τα στοιχεία της ανακοίνωσης

Πρόγραμμα: "Με αστείρευτη αγάπη για τα αδέσποτα"
Τρίπολη
Μέσα σε 7 μέρες:

  • Δευτέρα 18/11 - Παρασκευή 22/11 : Ευαισθητοποιήθηκαν και ενημερώθηκαν 2448 μαθητές του Δήμου Τρίπολης
  • Σάββατο 23/11- Κυριακή 24/11: Φροντίσαμε, εμβολιάσαμε, στειρώσαμε και προχωρήσαμε σε ηλεκτρονική σήμανση 164 σκυλιών

Με μοναδικό στόχο ένα πιο όμορφο «σήμερα» για τα αδέσποτα τετράποδα, τη φροντίδα τους, τη βελτίωση του τρόπου ζωής τους και, παράλληλα, την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντί τους.
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές, τους κτηνιάτρους μας Χρήστο Κτενά και οι συνάδελφοι του Θεόδωρο Μπαμπλένη, Λάζαρο Καρανάσιο, Νίκο Παπαθεοδώρου, Θωμά Σβήγκα που με την υποστήριξή τους ολοκληρώθηκε η 3η δράση του προγράμματος.

Συνεχίζουμε να ελπίζουμε σε ένα μέλλον χωρίς αδέσποτα!

 

Δελτίο Τύπου


11 Σχόλια

Τα κρούσματα επιθέσεων των σκύλων αυξάνονται, με αυτό το θέμα τι θα γίνει ; Με το μαύρο σκυλί τελικά τι έγινε μας αφήνετε στο σκότος .

Ρε χαιβάνια τι να την κάνουμε την στείρωση, ο κόσμος το δάγκωμα φοβάται όχι μήπως γκαστρωθεί. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο κάποιες να θέλουν να βιώσουν τον Μεγάλο Ανατολικό μολοσσό Μπόμπ οπότε καλή και στείρωση.

ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙ 160 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΑΚΙ. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ; Η ΜΟΝΟ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ;

Μπορεί να μιλάτε για στειρώσεις Λαγέ και οι υπόλοιποι, αλλά στην Τρίπολη γίνετε ο κακός χαμός από αδέσποτα που κυκλοφορούν ακόμα ατσιπάριστα και άγρια!! Τα υπόλοιπα που λέτε τα ακούμε βερεσέ!! Στην Πετρινού μέσα στις γιορτές δαγκώθηκε πατέρας που πήγε να γλιτώσει το παιδί του, την πρωτοχρονιά δαγκώθηκε μικρό παιδί...Κ.Λ.Π....

Ο Λαγός δεν βγαίνει στην Πετρινού να δει τα χάλια μας; Τι φοβάται; Μην εμφανιστεί κανένας γκέκας;

κ. Λαγε τα αδέσποτα δαγκώνουν καθημερινά τι θα γίνει? Πρέπει μήπως να πάρουμε την προστασία των παιδιών μας στα χέρια μας πριν μας "σωσουν" οι φιλόζωοι και ο Δήμος?

16:25 όταν στειρώνονται αστραπόγιαννε παύουν αν είναι επιθετικά άρα δεν δαγκώνουν

21:08 Γιατί; μαζί με την στείρωση έχει δώρο και εξαγωγή δοντιών;

πόσο άσχετοι είστε. πόσο τραγικοί. δεν αξίζετε ουτε καν μια σοβαρή απάντηση στις μπούρδες που γράφετε. αν όντως στειρώθηκαν οι σκύλοι, μπράβο σε όσους συνέβαλαν ώστε να υλοποιηθεί το σχέδιο.-

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.