Σατυρικό βίντεο για τα προβλήματα της Μεγαλόπολης

Σατυρικό βίντεο για τα προβλήματα της Μεγαλόπολης

Μάρτιος 24, 2015 - 16:51
2 σχόλια

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί έναν άγνωστο ξένο να μιλάει για την πόλη της Μεγαλόπολης και να μην μπορεί να κρατηθεί από τα γέλια.

Να περιγράφει πως είδε την πόλη μας και κάποια προβλήματα. Το βίντεο βέβαια θα καταλάβετε όλοι ότι πρόκειται για ένα σατυρικό στιγμιότυπο, με σκοπό να αναδείξει τα κακώς κείμενα αλλά και που έχει ένα απίστευτο και μοναδικό γέλιο που ρίχνει αυτός ο άνθρωπος την ώρα που δίνει κάποια συνέντευξη.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης έκανε την μετάφραση προσπαθώντας να αποδώσει όσο πιο καλά μπορούσε τα λεγόμενα του, αν δεν τα καταφέραμε ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη αν κάποιος ενοχληθεί.

Επίσης θα μπορούσαμε να βάλουμε μέσα και άλλους , πιο καλύτερους και πιο καυτούς διαλόγους. Μπορεί όμως να μην αρέσει σε κάποιους το χιούμορ μας και είπαμε να το αποφύγουμε, η να το αφήσουμε για μια δεύτερη έκδοση!

Η ουσία είναι αν αυτά που περιγράφονται ισχύουν η όχι. Και επίσης ότι εδώ που φτάσαμε μπορούμε να πούμε ότι στην πραγματικότητα......

Εδώ στην Μεγαλόπολη , μπορούμε και να ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ !!!

Ειδήσεις: 
Video: 

Συνέντευξη ενός ξένου για την Μεγαλόπολη...


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.