Σαργκάνης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: Αξίζει μια κλήση στην Εθνική ο Παπαδόπουλος

Σαργκάνης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: Αξίζει μια κλήση στην Εθνική ο Παπαδόπουλος

Οκτώβριος 17, 2019 - 14:25
0 σχόλια

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ καλεσμένος του Σήφη Βοτζάκη στην καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή "Πρώτη Σελίδα" ήταν ο Νίκος Σαργκάνης την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου με κεντρικό θέμα την Εθνική Ελλάδος έπειτα από την νίκη της με την Βοσνία και την καλή εικόνα που έδειξε.

Μεταξύ της ανάλυσης του αγώνα αλλά και του τι πρέπει να γίνει στο μέλλον το "Φάντομ" του Ελληνικού ποδοσφαίρου απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τους καλούς τερματοφύλακες που υπάρχουν στην χώρα μας κάνοντας μεταξύ άλλων και την αναφορά του στον Νίκο Παπαδόπουλο του Αστέρα Τρίπολης τονίζοντας πως αξίζει μια κλήση στην Εθνική Ελλάδος.

Ο Νίκος Σαργκάνης είπε: "Έχουμε μια γενιά πολύ καλών τερματοφυλάκων όπως είναι ο Πασχαλάκης του ΠΑΟΚ, ο Μπάρκας της ΑΕΚ, ο Βλαχοδήμος της Μπενφίκα και ο Διούδης του Παναθηναϊκού. Είναι παιδιά που έχουν εμπειρίες και έχουν αποδείξει πως στέκονται σε ένα υψηλό επίπεδο για την θέση κάτι που αυξάνει τον ανταγωνισμό στην Ελληνική ομάδα.

Σε αυτό το γκρουπ ίσως χωράνε και κάποια ακόμα παιδιά όπως ο Νίκος Παπαδόπουλος του Αστέρα Τρίπολης που νομίζω πως θα μπορούσε να έχει θέση στις επόμενες κλήσεις και ο οποίος κάνει μια εξαιρετική χρονιά στα παιχνίδια που έχει δώσει με την ομάδα του στο πρωτάθλημα και επίσης θεωρώ πως έχει ιδανικά σωματικά προσόντα και πολλά περιθώρια εξέλιξης μιας και στη θέση αυτή τα χρόνια παίζουν τον ρόλο τους στην  περαιτέρω βελτίωση".

Τα λόγια του σπουδαίου Νίκου Σαργκάνη έχουν την δική τους σημασία και αξία για τον Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος πραγματικά είναι ο φύλακας άγγελος της κιτρινομπλέ εστίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.