Σαργκάνης και άλλες δόξες στην προπόνηση του Αστέρα (photos)

Σαργκάνης και άλλες δόξες στην προπόνηση του Αστέρα (photos)

Απρίλιος 01, 2015 - 18:04
0 σχόλια

Τέσσερις  παλιές δόξες των Ελληνικών γηπέδων βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (1/4) στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κατά την διάρκεια προπόνησης και παρακολούθησαν τον Τζέρι Ούγκεν και την προπόνηση που κάνει στους τερματοφύλακες της αρκαδικής ομάδας.

Ο λόγος για τον Νίκο Σαργκάνη έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Σωκράτη Κοψαχείλη, τον Δημήτρη Κόμπλα, και τον Κώστα Νικολαΐδη επίσης γκολκίπερ που ασχολούνται τώρα ως προπονητές τερματοφυλάκων.

Η πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Τζέρι Ούγκεν με τους τερματοφύλακες του Αστέρα Τρίπολης ασφαλώς και δεν περνά απαρατήρητη και όπως είναι αναμενόμενο κεντρίζει το ενδιαφέρον για να τον παρακολουθήσει κάποιος και να πάρει μερικές από τις τεχνικές που ακολουθεί.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Τζέρι Ούγκεν συνομίλησε με τους παλαίμαχους Έλληνες γκολκίπερ που ήρθαν να τον παρακολουθήσουν για θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο αλλά και την εν λόγο θέση μέσα σε ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο κλίμα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.