Σαράντα λεπτά για μια χρονιά

Σαράντα λεπτά για μια χρονιά

Απρίλιος 02, 2016 - 10:48
0 σχόλια

Λίγες ώρες απέμειναν για την μεγάλη και πολύ κρίσιμη  μάχη του Αρκαδικού κόντρα στην Καβάλα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League  στο τελευταίο εφετινό παιχνίδι στην Τρίπολη για τους κυανόλευκους.

Για τον Αρκαδικό η αναμέτρηση με την Καβάλα αποτελεί ακόμα έναν τελικό μετά τους πολλούς που έχει κληθεί και έδωσε με επιτυχία στα προηγούμενα παιχνίδια  με την νίκη να είναι μονόδρομος καθώς υπό προϋποθέσεις και σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα σε Λαύριο και Πυλαία που θα αναλύσουμε παρακάτω μπορεί να του εξασφαλίσουν την παραμονή του στην κατηγορία.

Η αναμέτρηση κόντρα στην πολύ επικίνδυνη ομάδα του Στιβ Γιαντζόγλου κρύβει αρκετές παγίδες με τον Αρκαδικό να καλείται να τις ξεπεράσει και να βγει αλώβητος καθώς πλέον οι παίχτες του Γιάννη Καστρίτη μετά την σπουδαία νίκη-σταθμός της περασμένης αγωνιστικής με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα έρχονται αντιμέτωποι και με το πρέπει του φαβορί κόντρα στην Καβάλα που με το ενάμιση πόδι βρίσκεται στην Α2.

Ένα από τα κομμάτια που χρίζουν προσοχής είναι το πνευματικό με τους κυανόλευκους να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με απόλυτη συγκέντρωση με το προπονητικό πρόγραμμα καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας να πραγματοποιείται σε ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς από τον Γιάννη Καστρίτη και το υπόλοιπο τεχνικό staff του ΣΕΦΑ.

Άπαντες λοιπόν γνωρίζουν στον Αρκαδικό πως μαζί με την βοήθεια του κόσμου που αναμένεται και πάλι να δώσει δυναμικό παρών και να γίνει ο έκτος παίχτες της ομάδας θα πρέπει από το πρώτο δευτερόλεπτο να μπουν πολύ δυνατά και με μεγάλη ενέργεια στο παρκέ δίνοντας αρχή  το μήνυμα στην Καβάλα για το ποιός έχει το πρώτο λόγο για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναφορικά με τον φίλαθλο κόσμο του ΣΕΦΑ το ΔΑΚ Τρίπολης αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο και πάλι καθώς πλέον απομένουν μετρημένα εισιτήρια που μοιάζουν με μαγικά χαρτάκια με το sold out να θεωρείται δεδομένο ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις από την κυανόλευκη εξέδρα.

Όπως έχουμε αναφέρει σε πολλά μας άρθρα ο Αρκαδικός είναι η ομάδα των μεγάλων υπερβάσεων , η ομάδα της ψυχής, η ομάδα που ξέρει να μάχεται στα δύσκολα και μετά από ένα ονειρικό κα παράλληλα δύσκολο ταξίδι θέλει να κλείσει την σεζόν στο ΔΑΚ Τρίπολης με μία από  τις ποιό μεγάλες εφετινές του νίκες.

Ο Αρκαδικός δεν λύγισε και με την αξία και το πάθος όρθωσε το ανάστημα του κάτω από συνθήκες πίεσης παίζοντας για πάνω από  1,5 μήνα με την πλάτη στον τοίχο δείγμα που φανερώνει το μέταλλο και το υλικό του νικητή που υπάρχει υποσυνείδητα σε αυτή την ομάδα.

Η ανατροπή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί με τον ΣΕΦΑ να έχει φέρει τα πάνω κάτω και απομένει και να κάνει μία ακόμα τεράστια νίκη ουσιαστικής και βαθμολογικής σημασίας και να περιμένει τα ευχάριστα νέα από Λαύριο και Πυλαία έτσι ώστε στο τέλος να πραγματοποιηθεί το πάρτι της παραμονής.

Ποιά είναι τα ευχάριστα νέα... Με νίκη του Λαυρίου επί των Τρικάλων στην Αττική και ήττα του Κόροιβου από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη ο Αρκαδικός αν κάνει το χρέος του απέναντι στην Καβάλα και πάρει το ροζ φύλλο αγώνα τότε οι σαμπάνιες της παραμονής ανοίγουν στο ΔΑΚ Τρίπολης και ο χορός ξεκινά.

Η τελευταία μπασκετική παράσταση του Αρκαδικού στην Τρίπολη για την εφετινή χρονιά έχει την μορφή και τον χαρακτήρα του τελικού κόντρα στην Καβάλα  και όλοι μαζί ομάδα και κόσμος είναι έτοιμοι για μεγάλη νίκη έτσι ώστε να κάνει ο ΣΕΦΑ το βήμα που χρειάζεται για να τον δούμε και πάλι την επόμενη χρονιά στην Basket League και να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές.

40' αγωνιστικά λεπτά, 3 γήπεδα, ένα αποτέλεσμα , μία επιθυμία, ένα πάθος, μία ομάδα. Αρκαδικέ πάμε ψηλά!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.