Σαμαρτζής σε Σμυρνιώτη: Γιατί προμηθευόμαστε χαρτικά από το Άργος; (video)

Σαμαρτζής σε Σμυρνιώτη: Γιατί προμηθευόμαστε χαρτικά από το Άργος; (video)

Δεκέμβριος 11, 2012 - 00:26

Τι έγινε με τα στοιχεία Κακλαμάνου για τα σκουπίδια;

Διαφορετική αντίληψη για ομοειδείς περιπτώσεις κατήγγειλε ο ΔΣ Γιώργος Σαμαρτζής στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου- Ενώ έθεσε και ερώτημα για την τύχη των στοιχείων Κακλαμάνου σχετικά με τα σκουπίδια

Ερώτημα για το αν υπάρχουν προμηθευτές από το Άργος υπέβαλλε ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σαμαρτζής  προς το δήμαρχο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δ.Τρίπολης στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης. Συγκεκριμένα ο κ. Σαμαρτζής θέλησε να μάθει το σκεπτικό της απόφασης για αγορά χαρτικών και αναλώσιμων από το Άργος, όταν μάλιστα όπως είπε δεν γίνεται το ίδιο σε άλλες περιπτώσεις και ο ίδιος ο δήμαρχος έχει πει πως πρέπει να επιλέγονται τοπικοί προμηθευτές.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής – Κ.Τζιούμης και Δ.Βόσνος σημείωσαν πως οι δικές τους αποφάσεις αφορούν στο κονδύλι και δεν γνωρίζουν από ποιον θα γίνει η προμήθεια. Ο δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και οι προμήθειες γίνονται από την Τρίπολη εκτός και αν πρόκειται για κάτι που δεν υπάρχει στην πόλη. Ο κ. Σαμαρτζής του ανταπάντησε ότι θα προσκομίσει έγγραφα για τα όσα ισχυρίζεται.
Το δεύτερο ερώτημα του κ. Σαμαρτζή αφορούσε στην τύχη των στοιχείων και των φωτογραφιών που προσκόμισε πριν λίγο χρονικό διάστημα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο ΔΣ Τάσος Κακλαμάνος σχετικά με την μεταφορά των απορριμμάτων του δήμου Τρίπολης σε άλλες περιοχές. Υπήρχαν τότε αποδεικτικά στοιχεία ότι τα απορρίμματα έφευγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και όχι  προς τα εκεί που είχε αποφασιστεί να μεταφέρονται.
Ο πρόεδρος του ΔΣ Γιάννης Μπόζος ανέφερε πως την απάντηση πρέπει να την δώσει ο ίδιος ο κ. Κακλαμάνος- ο οποίος όμως απουσίαζε από τη συνεδρίαση και έτσι η ερώτηση έμεινε αναπάντητη, αφού κάποιος άλλος δεν ήξερε να δώσει διευκρινίσεις για το πού έχει φτάσει η υπόθεση και αν προχώρησε περαιτέρω…
Ε.Τ.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/0aaFbOsQj-E