Σαμαράς για Novartis: Θα τους πάω μέχρι τέλους

Σαμαράς για Novartis: Θα τους πάω μέχρι τέλους

Φεβρουάριος 10, 2018 - 12:54
1 σχόλια

«Μαδουριστάν πάει να στήσει ο Τσίπρας»

Οι συκοφάντες να ξέρουν ότι θα τους πάω μέχρι τέλους, διαμηνύει ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας για την υπόθεση Novartis, σε συνέντευξη στα «Νέα».

«Προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε μία βρωμερή υπόθεση. Χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, με στημένους ανώνυμους μάρτυρες, με δικογραφία γεμάτη λάθη, που καταρρέει. Απαντώ στη συκοφαντία μηνύοντας τους συκοφάντες. Κι όποιος άλλος χρειαστεί να ελεγχθεί, θα ελεγχθεί στην πορεία. Και θα μηνυθεί στην πορεία. Θα τους πάω μέχρι τέλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κ. Σαμαράς συνδέει ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα με μία «σκευωρία» που βασίζεται, όπως επισημαίνει, σε «ανώνυμους μάρτυρες» και αφήνει βαρύτατες αιχμές για τους χειρισμούς της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

Όλοι όσοι επιθυμούν «φυγή προς τα μπρος» για τη χώρα με μεταρρυθμίσεις, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με το Μαδουριστάν που στήνει ο κ. Τσίπρας.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.