Σαλαπάτας: Από το χειρότερο γήπεδο σε ένα από τα καλύτερα της Super League (vid)

Σαλαπάτας: Από το χειρότερο γήπεδο σε ένα από τα καλύτερα της Super League (vid)

Μάρτιος 28, 2019 - 08:46
1 σχόλια

Με μια φράση ο Φίλλιπος Σαλαπάτας τα είπε όλα " από το χειρότερο γήπεδο της Αρκαδίας παίζουμε σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Super League" ήταν αρκετή για να περιγράψει ένα από κομμάτια που επηρέασαν την ομάδα του μιλώντας στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Αναλυτικά

Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι που μπορεί από πολλά πράγματα να κριθεί. Θα σταθώ στο γεγονός και χωρίς να είναι δικαιολογία ότι όταν από το χειρότερο γήπεδο της Αρκαδίας παίζουμε σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Super League τότε αυτό επηρεάζει έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Χάσαμε το πρώτο ημίχρονο. Δεν δείξαμε αυτά που έχουμε δουλέψει και αυτά που μπορούμε να καταφέρουμε. Η προσπάθεια του δεύτερου ημιχρόνου ήταν διαφορετική βγάζοντας στο γήπεδο η ομάδα μου πάθος και δύναμη. Συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου και στον προπονητή μας για την πορεία μας μέχρι τον τελικό, συγχαρητήρια και στην ομάδα του Λεωνιδίου που άξιζε το Κύπελλο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σαλαπάτας: Χάσαμε το πρώτο ημίχρονο


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ..... ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΕ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ . ΑΕΚ . Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ Α ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.