Σάκης Καρύδας: «Τελικός με το Ψυχικό»

Σάκης Καρύδας: «Τελικός με το Ψυχικό»

Απρίλιος 25, 2015 - 20:11
0 σχόλια

Ο Σάκης Καρύδας μίλησε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με το Παγκράτι για την σπουδαία νίκη της ομάδας του αλλά και για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Ψυχικό χαρακτηρίζοντας το τελικό. Ο Σερραίος γκαρντ του ΣΕΦΑ απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει της κερκίδες του ΔΑΚ Τρίπολης για να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην νίκη κόντρα στο Ψυχικό και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α1. Τέλος ο Καρύδας μίλησε και για τον τραυματισμό του Νοέα και ευχήθηκε να είναι  καλά ο συμπαίχτης του και επιστρέψει γρήγορα βοηθώντας την ομάδα στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Καρύδας  

Για την νίκη κόντρα στο Παγκράτι και για το παιχνίδι που ακολουθεί με το Ψυχικό:  «Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πολύ καλά στοιχεία, πήραμε μία διαφορά, την κρατήσαμε ως το τέλος και τώρα για εμάς ακολουθεί άλλο ένα ματς με το Ψυχικό που είναι τελικός που ίσως να είναι και ο τελευταίος καθώς κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι η ομάδα θα βρίσκεται στην Α1. Από Δευτέρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε όλοι γι’ αυτό τον δύσκολο αγώνα και να πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο στην Α1».

Για τον αν κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης θα φτάσει για να χωρέσει όλο τον κόσμο την επόμενη αγωνιστική: «Πιστεύω πως ναι. Νομίζω ότι και από την αρχή της χρονιάς και στα τελευταία ματς ο κόσμος ότι στέκεται πάρα πολύ στην ομάδα και θεωρώ πως το επόμενο Σάββατο θα γίνεται το αδιαχώρητο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί σε κάθε παιχνίδι μας βοηθάνε πάρα πολύ και νομίζω πως το ίδιο θα κάνουν και το άλλο Σάββατο. Τους καλώ λοιπόν όλους για να γιορτάσουμε μαζί την άνοδο στην Α1».

Για το αν τους επηρέασε ο τραυματισμός του Νοέα: «Η αλήθεια είναι ότι εμείς είμαστε μία ομάδα  που μπορεί  να έχουμε κάποια μικροπροβλήματα και μέσα στην εβδομάδα όμως είμαστε η ομάδα και θα το πω έτσι λαϊκά που δεν κλαιγόμαστε.Είχαμε όλοι τα προβλήματα μας και μην βλέπετε που δεν τα λέμε, κάποιος έχει την μέση του, κάποιος άλλος έχει το πόδι του όμως τα αντιμετωπίζουμε όλα μέσα από τις προπονήσεις και προσπαθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια του Σαββάτου. Μας προέκυψε και το πρόβλημα με τον Πέτρο σήμερα και πιστεύω να είναι καλά γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίχτης για εμάς και να γυρίσει γρήγορα έτσι ώστε να μας βοηθήσει στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε με το Ψυχικό».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.