Σάκης Καρύδας: «Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα»

Σάκης Καρύδας: «Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα»

Φεβρουάριος 28, 2015 - 20:16
0 σχόλια

Ο Σάκης Καρύδας πραγματοποίησε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση και φυσικά ήταν εκ των κορυφαίων της νίκης του Αρκαδικού επί του Ερμή Λαγκαδά.

 Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε αποκλειστικά στο Arcadia Portal.gr που βρέθηκε για μία φορά ακόμα την φετινή χρονιά κοντά στην ομάδα του Αρκαδικού τονίζοντας πως ο ΣΕΦΑ ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και παρά το 3ο κακό δεκάλεπτο η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα ενώ επισήμανε επίσης πως στους 8 ‘’τελικούς’’ που απομένουν μέχρι το φινάλε χρειάζεται μεγάλη ενέργεια από το πρώτο λεπτό για να φτάσει ο Αρκαδικός στο τελικό στόχο που είναι η άνοδος.

Για την νίκη του Αρκαδικού και για το αν ήρθε με κάποιο άγχος: «Δεν νομίζω ότι υπήρχε ιδιαίτερο άγχος για το σημερινό παιχνίδι. Από την αρχή δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, μπήκαμε δυνατά στον αγώνα απλά είχαμε ένα κακό διάστημα στο 3ο δεκάλεπτο που επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μπει ξανά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού αλλά νομίζω αυτό κράτησε πολύ λίγο, επανήλθαμε πάλι στα γνωστά μας στάνταρ και όπως παίζαμε στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου και στο τέλος ήρθε και εύκολα η νίκη».

Για την πολύ καλή προσωπική του απόδοση σε πόντους και ασίστ και για το τι τελικά θεωρεί καλύτερο ο ίδιος:  «Και τα δύο είναι καλά και κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Σήμερα ήταν έτσι οι συνθήκες γιατί μας αντιμετωπίζανε στα πικ εν ρολ με χετζ άουτ οπότε ήταν πολύ εύκολο για εμένα να μπορέσω να πασάρω στους συμπαίκτες μου και στους ψηλούς αλλά και στα γκαρντ να σουτάρουν ελεύθερα. Η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά είχαμε σωστές αποστάσεις και πραγματικά δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα. Δεν πρέπει να αδικούμε τους εαυτούς μας καθόλου και στα εναπομείναντα 8 ματς θα πρέπει να έχουμε ενέργεια από το πρώτο λεπτό για να φτάσουμε στον τελικό στόχο που θα είναι η άνοδος της ομάδος».

Για τους  8 ‘’τελικούς’’  που απομένουν: «Πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια σαν ‘’τελικούς’’ και σήμερα ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι νομίζω  εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να το κάνουμε εύκολο. Σήμερα αυτό κάναμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε εξασφαλίσει μία διαφορά και θεωρώ πως το κύριο στοιχείο που είχαμε ήταν ότι δεχθήκαμε πάρα πολύ λίγους πόντους που ήταν και κάτι που μας είχε επισημάνει ο κόουτς κατά την διάρκεια της εβδομάδος . Όταν δέχεσαι 59 πόντους νομίζω ότι είναι εύκολο μετά με την ποιότητα που έχει η ομάδα να διαχειριστεί το παιχνίδι και να φτάσει στις νίκες που θέλει».

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.