Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου η γιορτή κάστανου στον Πλάτανο

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου η γιορτή κάστανου στον Πλάτανο

Οκτώβριος 08, 2013 - 11:45

Ο πολιτισμικός και εξωραϊστικός σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας, ως νεοσύστατος προσκαλεί όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στη γιορτή κάστανου το Σάββατο στις 19 του τρέχοντος μηνός. Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου αναφέρει:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ίδρυση του ''Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πλατάνου Κυνουρίας '',ενός  νέου συλλόγου με έδρα τον Πλάτανο που αποσκοπεί, μέσω εκδηλώσεων και άλλων δραστηριοτήτων, στην ανάδειξη του χωριού μας και στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων του.
Γι' αυτόν το λόγο θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην πρώτη μας εκδήλωση στη ''Γιορτή Καστάνου'', που θα λάβει χώρα το Σάββατο 19/10/2013.
Ο Πλάτανος  κρυμμένος στις παρυφές του Πάρνωνα και μόνο μισή ώρα από το Άστρος, ένα χωριό μοναδικής φυσικής ομορφιάς –γεμάτο πλατάνια και καταρράκτες – θα αποτελέσει το σκηνικό για ένα γλέντι που θα μείνει αξέχαστο!
Με παράδοση στις γιορτές και το γλέντι αλλά κυρίως με αγάπη για καθετί που παράγει ο τόπος αυτός, διοργανώνουμε φέτος τις «Γιορτές Καστάνου» στις «Χαρές» με σκοπό να αναδείξουμε τα προϊόντα του Πλατάνου και να τα γιορτάσουμε μαζί σας.
Την τιμητική του φυσικά έχει το κάστανο, το οποίο θα βρείτε άφθονο και σε κάθε μορφή – ψητό, βραστό … ακόμα και γλυκό! 
Η γιορτή θα ξεκινήσει από τις 10.30 το πρωί του Σαββάτου και θα συνεχιστεί ως αργά το βράδυ με τους ήχους ζωντανής παραδοσιακής μουσικής ενώ κρασί και μοναδικά παραδοσιακά εδέσματα θα υπάρχουν σε αφθονία.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα !!!

Με εκτίμηση,

     Ο Πρόεδρος                                                                         Η Γραμματέας

Αντωνίου Αθανάσιος                                                            Τερζάκη Αικατερίνη

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6974817379 , 6946583979 , 6972002817