Σάββατο 11 Μαΐου, ώρα 20.30: Το νέο ραντεβού με την ιστορία

Σάββατο 11 Μαΐου, ώρα 20.30: Το νέο ραντεβού με την ιστορία

Απρίλιος 29, 2013 - 15:35
13 σχόλια

Στις 8.30 το βράδυ της 11ης Μαΐου θα ξεκινήσει ο φετινός τελικός του Κυπελλου Ελλάδας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό, όπως αποφασίστηκε πριν από λίγο στην καθιερωμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο Αστέρας θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος, ενώ για τις ανάγκες των φιλάθλων του θα διατεθούν 13.000 εισιτήρια. Πολύ σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Αστέρας για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσής τους

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

μακαρι να φανουν λιγα τα 13.000 εισητηρια που πηρε η ομαδα . ολοι εκει !!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταρχήν να χαλαρώσουμε και να μην είμαστε υπερβολικοί.... 13.000 αν πιάσουμε είναι ...θαύμα.... και Βαγόνια δεν πάνε ΟΑΚΑ .... Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν κάποιος άλλος θέλει να δει Αστέρα και Ολυμπιακό που είναι κολοπετινίτσα ρε παιδί μου ....απο που θα πάρει εισητήριο...???

To τερμάτισε ο θρύλος στο fair play, προτείνει να σφυρίξει ο Μποροβήλος

Μην κοιτάς μόνο τον πληθυσμό της Τρίπολης. Θα πάει κόσμος από όλη την Αρκαδία. Επίσης είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ Αρκάδες στην Αθήνα. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ. Εύκολα θα εξαντληθούν τα εισιτήρια. Χαμός θα γίνει. Παίδες όλοι κίτρινα μπλε στο γήπεδο. Όλοι με μπλούζες στα δύο χρώματα της ομάδας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! Ω, μα τι μας λέτε! Καλά που δεν είπατε πως το … μεγάλο γεγονός της νίκης του Αστέρα, θα την αλλάξει την Ιστορία! Ρε ντιπ μυαλό! Εδώ ο κόσμος χάνεται κι οι φίλαθλοι ωρύονται. Δηλαδή … χέστηκε ο Πολύδωρος που είναι στα πόδια γρήγορος. Δέσποινα Π.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ... ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΟΛΟΙ Κ ΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... ΣΑΦΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ,ΑΣ ΧΑΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!!!

@ Δέσποινα Π. Τρί, 30 Απρ 2013 - 8:37 Ήθελα να δώσω μια ερμηνεία για το "Π." του επιθέτου σου, αλλά θα κοκκινήσεις από ντροπή κι εγώ είμαι ένας gentleman...("τό'πιασες", έτσι; Το υποννοούμενο εννοώ)... Το αφήνω όμως στη φαντασία σου...Έξυπνη φαίνεσαι... Αν δεν ασχολείσαι με το αντικείμενο πάντως, άστο καλύτερα, γιατί εκτίθεσαι...Σιγά μην αλλάξει και ο ρους της ιστορίας...Αυτό κατάλαβες εσύ; Μόνο και μόνο το γεγονός ότι, ομάδα μιας μικρής επαρχιακής πόλης σαν την Τρίπολη με μόλις 6 χρόνια παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία, έφτασε στον τελικό κυπέλλου, περνάει απαρατήρητο; Εδώ υπάρχουν και μεγαλύτερες σε πληθυσμό πόλεις που δεν έχουν καν ομάδα ποσοσφαίρου...Γιορτή για την πόλη είναι σε τελική ανάλυση, γιατί ακούγεται το όνομά της έξω από τα στενά όρια της Πελοποννήσου, δεν είπε κανείς ότι θα έρθει και η συντέλεια του κόσμου! Άντε τώρα πότισε καμιά γλάστρα στο μπαλκόνι σου και άσε το ποδόσφαιρο στα αγοράκια που το κατέχουν καλύτερα...Καλό Πάσχα...

Εγώ δεν θα έδινα καμία ερμηνεία για τα αρχικά του ονόματός σου, αν τα χρησιμοποιούσες, διότι έχω την παιδεία που δεν διαθέτεις. Αγαπητέ κύριε, ο καθένας φανερώνει την προσωπικότητά του, από τον τρόπο που απευθύνεται στον άλλον, ιδίως σε μια γυναίκα. Απλώς, λίγο χιούμορ έκανα πάνω στη διάσταση που δίνεται στο όλο θέμα. Και γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο για να κάνω χιούμορ σε τέτοιου τύπου υπερβολές. Παλιότερα μάλιστα ασχολιόμουν αρκετά με το "σπορ" και γενικότερα με τον αθλητισμό, αλλά όταν κατάλαβα "τι παίζει", τα έφτυσα. Τα πάντα είναι στημένα κι εγώ αποζητώ την καθαρότητα και τη γνησιότητα στη ζωή μου. Ο φανατισμός και τέτοιου είδους κολλήματα είναι εγκεφαλικός εκφυλισμός. Προσωπικά ασχολούμαι με τα ουσιώδη μεταξύ των οποίων είναι και το πότισμα των φυτών στο μπαλκόνι μου. Κι εσύ "αγοράκι", ασχολήσου με το ποδόσφαιρο, γιατί μόνο αυτό κατέχεις. Καλό Πάσχα σε όλους.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE Η ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ.. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ...

Βρε Δέσποινα ωραία τα λες αλλά στο τσουβάλιασμα που κάνεις θα διαφωνήσω. Δεν είναι ΟΛΑ στημένα. Δεν είναι καν τα περισσότερα. Είναι αρκετά. Αν ψάχνεις την τελειότητα για να ασχοληθείς με κάτι τότε θα προσπεράσεις σχεδόν τα πάντα στην ζωή. Και τα φυτά στο μπαλκόνι σου, θα ήταν καλύτερο να ήταν στον κήπο, αλλά μπαλκόνι έχεις και κάνεις ότι καλύτερο μπορείς. Και το νερό που τους ρίχνεις δεν είναι όσο καθαρό ήταν κάποτε κτλ. Ναι το ποδόσφαιρο δεν είναι όσο αγνό ήταν παλιότερα, που και τότε είχε την βρωμιά του, αλλά συνεχίζει να είναι ένα όμορφο και θεαματικό άθλημα. Ασφαλώς και έχουμε όλοι μας προβλήματα να αντιμετωπίσουμε λόγω της κρίσης αλλά τι σημαίνει αυτό; Ότι θα σταματήσουμε να παθιαζόμαστε με την ζωή; Η ζωή έχει αθλητισμό, τέχνες, τα πάντα. Είναι μια μεγάλη χαρά για την περιοχή μας αυτή η πρόκριση του Αστέρα και η εκδρομή μας στην Αθήνα για ένα τελικό είναι κάτι που θα συμβεί πρώτη φορά! Δεν θα τα βάψουμε στην ζωή μας όλα μαύρα γιατί περνάμε κρίση. Έλα και εσύ μαζί, δεν θα το μετανιώσεις.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΣΟΔΦΑΙΡΟ.ΤΟ 99% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΙ,ΠΡΑΣΙΝΟΙ,ΚΙΤΡΙΝΟΙ,ΚΙΤΡΙΝΟΜΠΛΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΗΦΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ.