Run the Theatre: Επίσημα αποτελέσματα - Στοιχεία συμμετοχών

Run the Theatre: Επίσημα αποτελέσματα - Στοιχεία συμμετοχών

Μάιος 15, 2019 - 14:16
0 σχόλια

Η Οργανωτική Επιτροπή σας ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα στο website της Διοργάνωσης:

ΕΔΩ

Οι δρομείς των 10 χλμ. και των 5 χλμ. έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματός τους και δωρεάν τις φωτογραφίες του αγώνα με τον χρόνο τερματισμού τους, επιλέγοντας τον παραπάνω σύνδεσμο – μενού.

Οι συμμετέχοντες στα 2,5χλμ. έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματός τους, επιλέγοντας το παραπάνω μενού.  

Αποτελέσματα αγώνων 2019:Επιλέξτε το αγώνισμα και στη συνέχεια το όνομα ή τον αριθμό συμμετοχής σας. Μεταβείτε στην προσωπική σας καρτέλα δρομέα, δείτε τα στοιχεία της επίδοσής σας και πάρτε το δίπλωμα και τις φωτογραφίες του τερματισμού σας.

Ανακοίνωση Στοιχείων Συμμετοχών:

Οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες:

10 χλμ.: 100

5 χλμ.: 300

2,5 χλμ.: 650

ΣΥΝΟΛΟ: 1.050

Ταξίδεψαν για το Runthetheatre:

130 συμμετέχοντες δρομείς κατέφθασαν στην Μεγαλόπολη για τον αγώνα μας!

ΑΘΗΝΑ: 30

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: 40

ΛΑΚΩΝΙΑ: 6

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: 4

ΤΡΙΠΟΛΗ: 34

ΑΧΑΪΑ: 11

ΚΩΣ: 1 

WAKEFIELD – USA: 1

ΣΥΝΟΛΟ : 127

Ρεκόρ διαδρομής:

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά την τρίτη αυτή Διοργάνωση του RuntheTheatre σημειώθηκαν οι καλύτεροι χρόνοι από αρχής της Διοργάνωσης στα 5 χλμ. της γενικής κατηγορίας αντρών και γυναικών και στα 10 χλμ. της γενικής κατηγορίας γυναικών.

5 χλμ. :

Α.00:17:55ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ            

Γ. 00:20:00 ΜΠΕΡΔΟΥΣΗΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ADIDAS RUNNERS ATHENS             

10 χλμ.:

Α.  0:38:05, ΒΑΪΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ , ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 2018

Γ.  00:49:44, ΣΑΒΒΙΔΟΥ   ΞΕΝΙΑ, MY FITNESS HALL             

 

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες για την τιμητική για τον αγώνα παρουσία τους καθώς και όλους τους χορηγούς, προμηθευτές και υποστηρικτές του αγώνα, όλες τις εθελοντικές διασωστικές και μη ομάδες, όπως και όλους τους ατομικούς εθελοντές της Διοργάνωσης για την πολύτιμη προσφορά τους!

 

Το Run the Theatre 2019διεξήχθη την Κυριακή 5 Μαΐου στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας και ο αγώνας είναι αφιερωμένος στο αρχαίο θέατρο της πόλης, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο θέατρο του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Η Διοργάνωση περιλάμβανε 10, 5 & 2,5 χλμ. για όλους!

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Μεγαλόπολης με τη συνεργασία των τοπικών αθλητικών σωματείων: Αθλητικός Όμιλος Μεγαλόπολης και Γ.Σ. Λύκαιακαι υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, του Επιμελητήριου Αρκαδίας, της Εφορείας Αρχαιοτήτωνκαι του συλλόγου «Διάζωμα».

 

Από το Γραφείο Τύπου

«Στις 5 Μαΐου τρέξαμε στον τόπο που γέννησε το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας!»

 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στον αγώνα της Μεγαλόπολης!

 

Καλή αντάμωση στον 4οRUNTHETHEATRE το 2020!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.