Ρουσφέτια εις τον αιώνα των αιώνων!

Ρουσφέτια εις τον αιώνα των αιώνων!

Δεκέμβριος 20, 2019 - 20:15
2 σχόλια

Ω, άνδρες Τριπολίτες, είμαστε ωραίοι και ιστορικά μοιραίοι! Θερμοπύλες κάναμε και ναυμαχίες Σαλαμίνας! Δώσαμε τα φώτα, η Ελλάς δεν είναι κότα! (δις)

Της Δήμητρας Παπαδοπούλου οι στίχοι. Και είναι επίκαιροι. Διότι, αυτό το «Θερμοπύλες κάναμε και ναυμαχίες Σαλαμίνας», θα το πληρώσουμε 2.500 χρόνια μετά την ηρωική μας νίκη!

Αμ, δεν γιορτάζουμε μόνο τα διακόσια χρόνια από την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού...

Γιορτάζουμε και τα 2.500 χρόνια (όου, γες) από τη γνωστή ναυμαχία.

Και για να γιορτάσει καλύτερα η Σαλαμίνα, και ξέγνοιαστα, το ελληνικό κράτος της χαρίζει... 2,4 εκατ. ευρώ που χρωστάει στην ΕΥΔΑΠ.

Αλίμονο! Για να γλιτώσει καμία γυναικούλα που ζει μόνη της και δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα από τα μαύρα σκοτάδια χειμωνιάτικα, πρέπει να τρέχει στις μητροπόλεις και να παρακαλάει ελεημοσύνη. Αλλά τι τώρα, θα αφήσουμε την ηρωική Σαλαμίνα να χρωστάει 2.4 εκατ. ευρώ;;

Θα βάλουμε όλοι μαζί το χέρι βαθιά στην τσέπη να το πληρώσουμε για χάρη της!

Βρε παιδιά, πολύ κιμπάρηδες είστε στην κυβέρνηση, ακόμα δεν βγήκαμε από τα μνημόνια...

Και επειδή του χρόνου η Τριπολιτσά έχει την τιμητική της, μήπως να μας χαρίζατε τα χρέη μας κι εμάς; Εμείς, δηλαδή, στο πηγάδι;..

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Κλασσική ΝΔ. Ίδιες τακτικές που μας οδήγησαν στα μνημόνια. Τον ξέρει καλά τον δρόμο προς τα μνημόνια. Ήταν ένα από τα δυο υπεύθυνα κόμματα. Τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ έχει εξαφανιστεί τώρα. Πρέπει να γίνει το ίδιο και με τη ΝΔ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.