Ρουμελιώτης: Προς ολοκλήρωση το γήπεδο της Τεγέας (vid)

Ρουμελιώτης: Προς ολοκλήρωση το γήπεδο της Τεγέας (vid)

Ιανουάριος 11, 2019 - 10:00
3 σχόλια

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το έργο του γηπέδου της Τεγέας. Ο πρώτος εργολάβος έχει ολοκληρώσει τις εργασίες και υπολείπονται κάποια μικρά έργα προκειμένου το γήπεδο να παραδοθεί.

 Η περιφέρεια Πελοποννήσου εξασφάλισε το ποσό προϋπολογισμού 300.000 ευρώ προκειμένου να αναβαθμιστεί και να εκσυγχρονιστεί το γήπεδο της Τεγέας.

Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού Γιώργος Ρουμελιώτης το γήπεδο της Τεγέας πλέον θα γίνει λειτουργικό και ασφαλές για την άθληση των κατοίκων, αλλά και για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων.

 Μετά την παράδοση του έργου, θα μπορούν να γίνονται μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και οι αθλητές θα κάνουν χρήση των σύγχρονων εγκαταστάσεων.

Οι εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί αφορούν στην αντικατάσταση του τάπητα στον αγωνιστικό χώρο, την δημιουργία στίβου περιμετρικά του γηπέδου και την τοποθέτηση περίφραξης.

Είμαστε στην τελική ευθεία προκειμένου τους επόμενες μήνες το έργο να λειτουργήσει, αφού υπολείπονται κάποιες μικρές εκκρεμότητες

Ο κ. Ρουμελιώτης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο περιφερειάρχης ήδη με νέα παρέμβαση του θα εξασφαλίσει 30.000 ευρώ από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.

Οι υπολειπόμενες εργασίες αφορούν στα αποδυτήρια, το ιατρείο και τις τουαλέτες.

Όπως σημείωσε ο κ. Ρουμελιώτης υπάρχει το ενδεχόμενο σε συνεργασία με τον δήμο να τοποθετηθεί ένα κοντέινερ προκειμένου να γίνει πιο άμεσα χρήση του γηπέδου.

Στόχος μας είναι να υπάρχουν υποδομές και εγκαταστάσεις, οι οποίες να εξυπηρετούν την καθημερινότητα των κατοίκων και να προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό

Κλείνοντας, ο κ. Ρουμελιώτης κάλεσε τους νέους να μείνουν στα γήπεδα και να συνεχίσουν την αθλητική τους δραστηριότητα, η οποία μόνο πλεονεκτήματα θα τους αποφέρει.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Προς ολοκλήρωση το γήπεδο της Τεγέας


3 Σχόλια

Κ.Ρουμελιώτη Είχατε ανακοινώσει ότι τα εγκαίνεια του γηπέδου θα γίνουν 15 Αυγούστου του 2018. Μήπως θελατε να πείτε 2019?Στην Τρίπολη δεν υπάρχουν γήπεδα για τις ομάδες και το γνωρίζετε.Γιατί δεν το παραδίδετε τόσο καιρό έστω για προπόνηση.

Κ.Αντιπεριφεριαρχα μας, μην ασχολησε άλλο. Βάλτε τους δύο τσιγκους και ένα λάστιχο να κρέμεται για ντουζιερα. Έτσι και αλλιώς αποδυτήρια δεν υπάρχουν στην αρχική μελέτη.

Ελπίζω η αρχική μελέτη να είναι καλύτερη από την αντίστοιχη της Καρτσοβας. Γιατι από λίμνες είχαμε και την Τάκα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.