Ρουμελιώτης: Οι λαθροθήρες έχουν εκδιωχθεί από την οικογένεια την κυνηγών (vid)

Ρουμελιώτης: Οι λαθροθήρες έχουν εκδιωχθεί από την οικογένεια την κυνηγών (vid)

Οκτώβριος 19, 2017 - 14:01
1 σχόλια

Για τα περιστατικά λαθροθηρίας μίλησε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και υπεύθυνος θηροφυλακής της κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα περιστατικά τα οποία βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Ρουμελιώτης ξεκαθάρισε ότι αυτοί που κυνηγούν παράνομα δεν ανήκουν στην οικογένεια των κυνηγών. Η Αρκαδία σε σύγκριση με τους άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει τις λιγότερες συλλήψεις στο σύνολο.

Έχουμε 4.500 εγγεγραμμένους κυνηγούς στον νομό και δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που παρανομούν, δεν τους θέλουμε στην κυνηγετική οικογένεια

Οι παράνομοι, οι λαθροθήρες οι οποίοι λειτουργούν εις βάρος των νόμιμων κυνηγών  έχουν εκδιωχτεί από την οικογένεια των κυνηγών.
Υπάρχουν περιστατικά αλλά οι θηροφύλακες της Πελοποννήσου επιτελούν σημαντικό έργο.  Όποιος παρανομεί, οδηγείται στη Δικαιοσύνη, τόνισε ο κ. Ρουμελιώτης.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ρουμελιώτης: Οι λαθροθήρες έχουν εκδιωχθεί από την οικογένεια την κυνηγών


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.