Επικαιρότητα

Latest

Σάγκα Μαντινείας: Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Αντωνίου (pics)

Πανηγυρικός Εσπερινός τελέσθηκε απόψε 16 Ιανουαρίου 2019, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, στο χωριό Σάγκα Μαντινείας.

Περισσότερα

Ανακοίνωσε Κατσίρη ο Νίκας

Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» τον 4ο υποψήφιο για την Π.Ε. Αρκαδίας, τον περιφερειακό σύμβουλο Ιωάννης Κατσίρης.

Περισσότερα

Ευθεία επίθεση Τατούλη σε Αυγενάκη (vid)

Για ακόμα μια φορά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου αναφέρθηκε σε κάποιο πολιτικό πρόσωπο, το οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «προσπάθησε να επηρεάσει διαγωνισμό εν εξελίξει στην Περιφερειακή

Περισσότερα

Τρίπολη: Ευχαριστίες για την χρηματοδότηση του έργου στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης

Δέχθηκα σήμερα, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, με μεγάλη χαρά, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στην Τρίπολη, την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης μαζί με τον παπά- Γιώργη Κωστόγιαννη.

Περισσότερα

Δημοσκόπηση Marc: Συντριπτικό «όχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών

Εκλογές εδώ και τώρα φωνάζουν δύο στους τρεις πολίτες, με το 65,5% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές και όχι να πάρει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης.

Περισσότερα

Επιχειρηματικό - Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Η πρώτη συνάντηση Επιμελητηρίων και φορέων με τον Ελληνορωσικό Σύνδεσμο Φιλίας και Συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Περισσότερα

Υπουργείο Παιδείας: 818 νέες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το διδακτικό έτος 2018-2019, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, πλήρους ή μειωμένου ωραρίου, στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:

Περισσότερα

ΔΕΗ: Έκπτωση σε όσους γραφτούν στο e-bill

Έκπτωση 1 ευρώ ανά λογαριασμό θα έχουν οι πελάτες της ΔΕΗ που θα επιλέξουν να λαμβάνουν το λογαριασμό τους μόνο ηλεκτρονικά ανακοίνωσε πριν λίγο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης.

Περισσότερα

Ευχές για έντιμο προεκλογικό αγώνα στην κοπή πίτας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Την πίτα του έκοψε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κατά την πρώτη συνεδρίαση για το νέο έτος που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης στην έδρα της Αρκαδίας.

Περισσότερα

Σελίδες