«Ροντέο» ανόδου στη Β Αρκαδίας

«Ροντέο» ανόδου στη Β Αρκαδίας

Μάρτιος 21, 2017 - 10:18
0 σχόλια

Συμπληρώθηκαν 7 αγωνιστικές στις αναμετρήσεις για την Β' φάση και τα μπαράζ ανόδου της Β' Αρκαδίας με το πρωτάθλημα να βρίσκεται κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού αναφορικά με τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν από την νέα χρονιά στην μεγάλη κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Αχιλλέας, Ελπίδα, Ερμής Μελιγούς και Νικηταράς Δολιανών βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και όλα δείχνουν πως η αγωνία θα παραμείνει μέχρι το φινάλε της διαδικασίας των μπαράζ ανόδου με τις εναπομείναντες αγωνιστικές να θεωρούνται για τις ομάδες κρίσιμες και κομβικές.

Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δείχνουν πως ο Αχιλλέας είναι η ομάδα που κρατά την τύχη στα δικά της και μόνο αποκλειστικά χέρια καθώς μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του στην Τρίπολη επί της Ελπίδας όχι απλώς βρίσκεται μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά και με βάση του προγράμματος του μπορεί να εξασφαλίσει την άνοδο του.

Έναν πόντο πιο κάτω από την κορυφή και τον Αχιλλέας είναι η Ελπίδα και ο Ερμής οι οποίοι μάλιστα την επόμενη αγωνιστική θα κοντραριστούν στη Μελιγού σε ένα παιχνίδι τελικό που σίγουρα θα κρίνει αρκετά πράγματα για την συνέχεια. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην 2η θέση και γνωρίζουν πως ο μεταξύ τους αυτός αγώνας μπορεί να καθορίσει πολλά πράγματα.

Στην τέταρτη θέση και σε απόσταση 5 βαθμών από την δεύτερη θέση βρίσκεται ο Νικηταράς. Η ομάδα των Δολιανών είναι και αυτή για τα καλά στο κόλπο ωστόσο πέραν από δικές της νίκες χρειάζεται και συνδυασμούς αποτελεσμάτων για να μπει και πάλι σε τροχιά ανόδου.

Το σημείο αναφοράς στο φετινό πρωτάθλημα  είναι και η 3η θέση και αυτό διότι από τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας και την πορεία της Δόξας Μεγαλόπολης θα καθοριστεί εάν ανέβει και τρίτη ομάδα από την Β' κατηγορία στην Α' Αρκαδίας.

Αξίζει αναφορικά με τους αριθμούς των ομάδων να επισημάνουμε πως η Ελπίδα είναι η καλύτερη επίθεση έχοντας 13 γκολ ενεργητικό σε 7 αναμετρήσεις ενώ ο Αχιλλέας είναι η καλύτερη άμυνα έχοντας δεχθεί μόλις 4 τέρματα επίσης σε 7 παιχνίδια. Ο Ερμής είναι και αυτός πολύ κοντά με 11 γκολ ενεργητικό και 5 παθητικό ενώ ο Νικηταράς έχει 8 βρει 8 φορές δίχτυα και άλλες 6 φορές έχει παραβιαστεί η εστία του.

Τέλος μεγάλη προσπάθεια γίνεται από την Νεστάνη και την Κανδήλα. Οι δύο ομάδες μπορεί να μην μπορούν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω μιας και είναι πολύ πίσω έχουν όμως τον ρόλο των ρυθμιστών του πρωταθλήματος και βέβαια παρουσιάζονται άκρως ανταγωνιστικές σε κάθε τους παιχνίδι.

Βαθμολογία

1. Αχιλλέας 15

2. Ελπίδα 14

3. Ερμής 14

4. Νικηταράς 9

5. Νεστάνη 2

6. Κανδήλα 2

Οι αγωνιστικές μέχρι το φινάλε στην Β' Αρκαδίας

8η αγωνιστική

Νεστάνη-Αχιλλέας

Νικηταράς-Κανδήλα

Ερμής-Ελπίδα

9η αγωνιστική

Αχιλλέας-Ερμής

Ελπίδα-Νικηταράς

Κανδήλα-Νεστάνη

10η αγωνιστική

Νεστάνη-Ελπίδα

Νικηταράς-Ερμής

Αχιλλέας-Κανδήλα

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.