Το ρητό του Όσιμ και η στήριξη στον Αστέρα

Το ρητό του Όσιμ και η στήριξη στον Αστέρα

Αύγουστος 31, 2015 - 11:00
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έκανε καλό ποδαρικό στην έδρα του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του  γνωρίζοντας την ήττα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"  για πρώτη φορά σε αγώνα κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ύστερα από περίπου  ενάμιση χρόνο και πιο συγκεκριμένα από τις 16 Μαρτίου 2014 και την 29η αγωνιστική στο 2-3 με τον Εργοτέλη.

Βλέποντας κανείς την αναμέτρηση προσεκτικά θα συμπεράνει εύκολα πως  η γνωστή φράση του Ίβιτσα Όσιμ  που έχει μείνει στην ιστορία για την μπάλα και τα τερτίπια που μπορεί να σου κάνει αποτυπώνει απόλυτα την εικόνα του παιχνιδιού κάτι που επισήμανε και ο Στάικος Βεργέτης στην συνέντευξη τύπου.

Η αρκαδική ομάδα ήταν η κυρίαρχη μέσα στον αγωνιστικό χώρο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και λέμε στην μεγαλύτερη καθώς από 75ο λεπτό και μετά δεν είχε το καθαρό μυαλό να απειλήσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες παρά την μεγάλη πίεση του ασκούσε στους Αγρινιώτες.

Ο Αστέρας ουσιαστικά έπεσε ''θύμα'' των πολλών χαμένων ευκαιριών του γνωρίζοντας μία κρύα ήττα με βάση την απόδοση του μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και με την γενικότερη εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες  μέσα στο χορτάρι με τον Παναιτωλικό να έχει τρομερή ευστοχία κάνοντας 2 γκολ τις 3 ευκαιρίες που είχε στον αγώνα.

Σαφέστατα ο παράγοντας τύχη δεν ήταν σε καμία στιγμή του αγώνα με τους κιτρινομπλέ της Αρκαδίας και στο ποδόσφαιρο όσο καλός και αν είσαι αυτό που μετράει στο τέλος κάθε αναμέτρησης  είναι να  καταφέρεις να βάλεις την μπάλα στα δίχτυα για πάρεις τους απαιτούμενους βαθμούς.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων δίνει μία πολύ καλή ευκαιρία στον Στάικο Βεργέτη να βελτιώσει αγωνιστικά πράγματα και τυχόν αδυναμίες ενώ αποτελεί και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να δουλέψουν πάνω στα τελειώματα φάσεων έτσι ώστε να γίνουν ακόμα πιο αποτελεσματικοί για την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η συνέχεια απαιτεί πολύ δουλειά από πλευράς ομάδας αλλά και στήριξη και υπομονή από την μεριά του κόσμου καθώς η χρονιά μόλις ξεκίνησε και οι προκλήσεις που ακολουθούν είναι πολλές και μεγάλες.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.