Ριπές ανέμων με ταχύτητα 55 χλμ. την ώρα «χτυπούν» την Τρίπολη

Ριπές ανέμων με ταχύτητα 55 χλμ. την ώρα «χτυπούν» την Τρίπολη

Ιανουάριος 18, 2018 - 10:22
0 σχόλια

Ο καιρός τρελάθηκε στην πόλη μας...

Πρωί Πέμπτης και ο καιρός αποφάσισε να μας τρελάνει στην Τρίπολη... Στις 07:30 έβρεχε, στις 08:30 έβγαλε ήλιο κια λίγο πριν από τις 10:00 ο ορίζοντας άρχισε να «κλείνει» και ο αέρας έφερε χιόνι.

Η θερμοκρασία, πάντως, είναι πολύ χαμηλή, ίσα που αγγίζει τους 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ καθ' όλη τη χθεσινή νύχτα οι ισχυροί άνεμοι βούιζαν και παρέσυραν τα πάντα στα μπαλκόνια και στις ταράτσες. Οι άνεμοι, σύμφωνα με το meteo.gr, πνέουν με ταχύτητα 35 χλμ. την ώρα στην πόλη, δηλαδή 5 Μποφόρ, ενώ υπάρχει σχετική προειδοποίηση επικινδυνότητας, καθώς οι ριπές των ανέμων φθάνουν σε ταχύτητα τα 55 χλμ. την ώρα.

Επομένως, οι δημότες καλό είναι να ασφαλίσουν αντικείμενα στα μπαλκόνια που μπορεί να τα παρασύρει ο άνεμος και να... έχουν τον νου τους για ιπτάμενα αντικείμενα κατά τις μετακινήσεις τους με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.