Ρετρό: Βίντεο από το αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Τρίπολη το 2004!

Ρετρό: Βίντεο από το αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Τρίπολη το 2004!

Φεβρουάριος 24, 2017 - 21:00
6 σχόλια

Η Τρίπολη ξέρει να γλεντά τις Απόκριες! Πόσω μάλλον τα ξέγνοιαστα... προ κρίσης χρόνια. Το Arcadia Portal ανέσυρε από το 2004 τις αποκριάτικες μνήμες του ξέφρενου τριήμερου της Αποκριάς στην Τρίπολη και σας τις παρουσιάζει σε ένα βίντεο όπου ίσως πολλοί από εσάς θα αναγνωρίσετε τα μασκαρεμένα πρόσωπά σας.

Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας, αν και δεν έχει δα περάσει και τόσος πολύς καιρός από τότε, όλο και λιγότεροι μασκαρεύονται, όλο και λιγότερο βγαίνουν μπουλούκια και κάνουν φάρσες σε γνωστούς και αγνώστους. Σήμερα επικρατούν πια τα θεματικά πάρτι στα κλαμπ και στα μπαρ, ενώ εκλείπουν τα παραδοσιακά μασκαρέματα που σκοπό δεν έχουν να σε κάνουν ωραίο αλλά αγνώριστο, σατιρικό, αστείο.

Το 2004, η κάμερα του πόρταλ(Που δεν υπήρχε τότε) της Αρκαδίας εισέβαλε στα μπαρ Puzzle, Vivace και στο κλαμπ Narcisse, και συνομίλησε με τους Τριπολίτες μασκαράδες που ξεφάντωναν έως το πρωί. Γεμάτοι οι δρόμοι με κόσμο, γεμάτα τα μαγαζιά από τις κεφάτες παρέες, νόμιζες ότι όλη η πόλη ήταν ένα ατελείωτο πάρτι. Το προσωπικό των κλαμπ από νωρίς "εισέβαλε" στις καφετέριες προμηνύοντας για το τι θα ακολουθήσει. .. Τα γλέντια ξεκινούσαν από τα πρώτα Σαββατοκύριακα της Αποκριάς και κορυφώνονταν το τελευταίο, πριν από την Καθαρά Δευτέρα.

Απολαύστε τους τρελούς καρναβαλιστές της Τρίπολης το 2004, τον χορό έως τα ξημερώματα, τις κεφάτες Απόκριες εκείνης της χρονιάς, δείτε τι απαντούσαν στην κάμερα οι μασκοφόροι καρναβαλιστές και... καλό τριήμερο!

Video: 

ArcadiaPortal.gr Απόκριες 2004 Τρίπολη


6 Σχόλια

Τι βάλατε ρε τρελοί ;;;;Βιβατσε ;;;Παζλ;;;Νάρκισσος ;;;;Το καλύτερο κλαμπ ever! Α ρε Μπογρη μας έστειλες βραδιάτικα

ΡΕΤΡΟ;;;;;; Από το 2004;;;; Μήπως να μάθουμε να μιλάμε και να γράφουμε Ελληνικά;;; Τουλάχιστον εσείς που είσαστε οι "εργάτες του λόγου".

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.