Ρετρό: Η γενιά του 1984 παίζει μπάσκετ (photos)

Ρετρό: Η γενιά του 1984 παίζει μπάσκετ (photos)

Μάιος 30, 2015 - 11:00
1 σχόλια

Τελικός σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ 4ο Δημοτικό Τρίπολης-7ο Δημοτικό Τρίπολης

Οι σχολικοί αγώνες έχουν την δική τους σημασία και όσα χρόνια και αν περάσουν μένουν για πάντα στην μνήμη στην καρδιά των παιδιών που αγωνίστηκαν και εκπροσώπησαν τα σχολεία τους στα μαθητικά τους χρόνια.

Το Arcadia Portal.gr σας παρουσιάζει ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του Γιάννη Σαλαπάτα από τον τελικό μπάσκετ του πρωταθλήματος Δημοτικών σχολείων ανάμεσα στο 4ο Δημοτικό σχολείο Τρίπολης και το 7ο Δημοτικό σχολείο Τρίπολης την χρονιά 1996-1997.

Ο τελικός ανάμεσα στα δύο Δημοτικά σχολεία είχε πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης με νικητή το 7ο Δημοτικό όπου και έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Τα παιδιά που στελεχώνουν τις δύο σχολικές ομάδες μπάσκετ του 4ου και του 7ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης είναι γεννημένοι το 1984.

Δείτε και θυμηθείτε μέσα από τις φωτογραφίες του Γιάννη Σαλαπάτα στιγμές από το παρελθόν, στιγμές από τα σχολικά χρόνια και από αυτούς τους τόσο ξεχωριστούς αγώνες που ασφαλώς έχουν την δική τους αξία στην σημερινή εποχή.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.