«Restart» για την παραμονή με Στάικο ο Παναρκαδικός

«Restart» για την παραμονή με Στάικο ο Παναρκαδικός

Ιανουάριος 23, 2019 - 11:27
0 σχόλια

Αλλαγή σελίδας στον Παναρκαδικό με τον Θανάση Στάικο να αποτελεί πια τον νέο προπονητή του τριφυλλιού και τον άνθρωπο που κληθεί πλέον να βγάλει την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη και να την κρατήσει στην κατηγορία.

Παίρνοντας τα πράγματα από την σειρά η ήττα με 3-0 από την Ένωση Λέρνας την περασμένη Κυριακή αποτέλεσε ένα σοκ στο πράσινο στρατόπεδο με την διοίκηση να καλείται να πάρει άμεσες αποφάσεις και σε γρήγορο χρονικό διάστημα καθώς μιλάμε για μια κρίσιμη καμπή της χρονιάς.

Στο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/1) ουσιαστικά επικυρώθηκε η απόφαση για να χωρίσουν οι δρόμοι της ομάδας με τον Αντώνη Μαυρέα με την διοίκηση να βάζει μπροστά για την αναζήτηση του νέου προπονητή με στόχο να σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση της ομάδας σε μια χρονική στιγμή όπου όλα έχουν την δική τους αξία.

Η διοίκηση του Παναρκαδικού παίρνοντας πολύ σοβαρές αποφάσεις έδειξε ταχύτητα αλλά και μεθοδικότητα στις κινήσεις της και πάνω απ' όλα αποτελεσματικότητα έχοντας έτοιμο το plan B με τον Θανάση Στάικο να είναι από την πρώτη στιγμή ο νούμερο ένα στόχος για αντικαταστάτης του Αντώνη Μαυρέα.

Την Τρίτη (22/1) λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης από την τεχνική ηγεσία του Αντώνη Μαυρέα η διοίκηση του Παναρκαδικού με νέα της ανακοίνωση γνωστοποιούσε την συμφωνία της και την πρόσληψη του Θανάση Στάικου ο οποίος έπιασε δουλειά ξεκινώντας την προετοιμασίας της ομάδας για τον πρώτο από τους πολλούς που ακολουθούν "τελικούς" κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη την προσεχή Κυριακή (27/1, 15:00).

Ο Θανάσης Στάικος ανήκει στην νέα γενιά των Ελλήνων προπονητών έχοντας αφήσει εξαιρετικό πρώτο δείγμα γραφής βάση εικόνας και αποτελεσμάτων στην Ερμιόνη τόσο την περσινή χρονιά όσο και στην αρχή της εφετινής πριν έρθει τελικά το διαζύγιο του με την Αργολική ομάδα.

Ο 38χρονός Αρκάς (καταγωγή από το Βαλτέτσι) τεχνικός είναι άριστος γνώστης της κατηγορίας καθώς πέραν του προπονητικού ξεκινήματος για σειρά ετών έχει αγωνιστεί και στην Γ' Εθνική κατηγορία γνωρίζοντας άριστα τις απαιτήσεις αυτής της τόσο ιδιαίτερης και ανταγωνιστικής κατηγορίας.

Ο Παναρκαδικός με την σειρά του δίνει την σκυτάλη σε έναν νέο προπονητή γεμάτο όρεξη για δουλειά και τον εμπιστεύεται στην πιο δύσκολη στιγμή του εφετινού του ταξιδιού πιστεύοντας παράλληλα στις δυνατότητες ότι αυτός είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να μπορέσει η ομάδα να κάνει το απαραίτητο restart και να διεκδικήσει την παραμονή της.

Κόντρα στους δύσκολα οικονομικά καιρούς η διοίκηση του Παναρκαδικού πράττει για μία ακόμα φορά το καθήκον της με συνέπεια και αυτό αποτελεί παράσημο εκείνων των λίγων (δυστυχώς) που έμειναν και παλεύουν για να μείνει όρθιο το ιστορικό τριφύλλι και να συνεχίσει το ταξίδι του στις Εθνικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρεμιέρα λοιπόν για τον Θανάση Στάικο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη με τον Παναρκαδικό να είναι επικεντρωμένος απόλυτα στην αναμέτρηση αυτή έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία του με την νίκη πια να αποτελεί μονόδρομο.

Φωτογραφία: Eurokinissi / Βασίλης Παπαδόπουλος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.