Ρέππας: «Ύβρις να πανηγυρίζουμε που πήραμε 8%»

Ρέππας: «Ύβρις να πανηγυρίζουμε που πήραμε 8%»

Ιούλιος 13, 2019 - 00:54
10 σχόλια

Σε κλίμα έντασης με αλληλοκατηγορίες και επικρίσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα διεξήχθη η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής

Ο Δημήτρης Ρέππας από την πλευρά του, επεσήμανε πως είναι «ύβρις να πανηγυρίζουμε για το 8%» που πήρε το κόμμα στις εκλογές.

Έκανε λόγο για λανθασμένη πολιτική γραμμή του ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας πως ο κόσμος πίστευε πως το κόμμα πάει προς τα δεξιά, για αυτό κι επέλεξε να πάει είτε προς Νέα Δημοκρατία είτε προς ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κόσμος καταλάβαινε πως θέλαμε να συνεργαστούμε με τη ΝΔ. Δώσαμε λάθος στίγμα» είπε χαρακτηριστικά. «Φτάσαμε στο σημείο να υπερασπιζόμαστε τον Σαμαρά και όχι το ΠΑΣΟΚ» ανέφερε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του.

Πηγή: iefimerida.gr


10 Σχόλια

Άλλο κόμμα , άλλο κίνημα. Το κίνημα είναι εφήμερο και παραπαίει ανάλογα τις εκάστοτε πολιτικές και κοινωνικές καταστάσεις. Εξαρτάται από τη δυναμική του εκάστοτε αρχηγού.

Ναι αλλά μην ξεχνάς Δημήτρη ότι όλα αυτά τα χρόνια υπουργοί είναι στελέχη ή πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ!

Έπρεπε να μείνετε εκτός Βουλης όπως τα χρυσαυγουλα !Μου φέρνει αηδία ότι ο νόμος που ζω έβγαλε πάλι βουλευτή από τον θίασο σας

Ε βέβαια, τους ξέπλυνε ο ΣΥΡΙΖΑ και έχουν υποχρέωση, αντί να έχουν καθίσει στο σκαμνί για τα μνημόνια και την χρεωκοπία της χώρας.

Μου αρέσει που οι ΝΔτες νομίζουν ότι φταίει μόνο το πασόκ και δεν λένε για το χοντρό με το playstation Που έβριζαν τοτε και οι ίδιοι και τώρα του φιλανε το χέρι... ουστ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.