Ρέππας: Ο Παπανδρέου ξέρει τι πρέπει να κάνει

Ρέππας: Ο Παπανδρέου ξέρει τι πρέπει να κάνει

Νοέμβριος 03, 2011 - 15:06

Την πεποίθηση ότι ο πρωθυπουργός θα πάρει υπεύθυνες αποφάσεις για το καλό της πατρίδας, διατύπωσε ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Δημήτρης Ρέππας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υπεύθυνος πρωθυπουργός και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Και θα κάνει τα πάντα ώστε η θέση της Ελλάδας να γίνει καλύτερη. Αυτό υποστήριξε ο Δημήτρης Ρέππας προσερχόμενος στο υπουργικό συμβούλιο.
"Η συμμετοχή της χώρας μας στην ΕΕ και την ευρωζώνη είναι στρατηγική επιλογή και εθνικό κεκτημένο. Αποτελεί το δόγμα της πολιτικής μας και αυτό δεν αλλάζει", δήλωσε ο ίδιος.
Ο κ.Ρέππας πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει πάρει πολλές πρωτοβουλίες και όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών ώστε η Ελλάδα να έχει αυτή τη θέση.
Αυτά τα δύο χρόνια, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυτός που πίεσε για μια ευρωπαϊκή λύση στην αντιμετώπιση της κρίσης, επισήμανε ο κ. Ρέππας παρατηρώντας ότι παράλληλα αυτά τα δύο χρόνια διατύπωσε επανειλημμένα και προτάσεις για εθνική συνεννόηση και υπεύθυνη στάση.
"Η μέχρι τώρα θετική συμβολή του πρωθυπουργού πιστεύω ότι θα έχει και την ανάλογη συνέχεια και ότι θα κάνει τα πάντα ώστε η θέση της Ελλάδας να είναι καλύτερη", κατέληξε ο κ. Ρέππας εκφράζοντας την ελπίδα η ΝΔ να μετακινηθεί από τη μέχρι τώρα θέση της.

πηγή: Newsit.gr

  

Tags: