Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ «έβαλε χέρι» στον Κάκο, επειδή παραδέχθηκε το πέναλτι υπέρ του Αστέρα! (vid)

Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ «έβαλε χέρι» στον Κάκο, επειδή παραδέχθηκε το πέναλτι υπέρ του Αστέρα! (vid)

Ιανουάριος 20, 2020 - 15:14
2 σχόλια

Δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ εγκαλεί στην τάξη τον Τάσο Κάκο, επειδή τόλμησε να παραδεχθεί αυτό που όλοι είδαν στην φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα στην εκπομπή Total Football στο κανάλι Open.

Ο Τάσος Κάκος που αναλύει τις επίμαχες φάσεις τωνα αναμετρήσεων παραδέχθηκε την παράβαση του Αουγκούστο πάνω στον Βαλιέντε αναφέροντας ότι είναι ξεκάθαρο πέναλτι υπέρ της ομάδας της αρκαδικής ομάδας με τον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Σταύρο Κόλκα να εγκαλεί τον πρώην διεθνή διαιτητή.

Στην κουβέντα μπήκε και ο διευθυντής της Live Sport, Βασίλης Βέργης, για να σημειώσετονίζοντας  ότι η παράβαση είναι ξεκάθαρη και πως συμφωνεί με τον Τάσο Κάκο, με τον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Σταύρο Κόλκα να απαντά : "Εδώ δεν υπάρχει συμφωνούμε ή δεν συμφωνούμε. Πρώτα βρίσκει τη μπάλα ο Αουγκούστο. Εδώ το έχουμε δει σας λέω. Εμείς το έχουμε δει σε άλλα τρία στιγμιότυπα. Μην επιμένετε. Κόβω το χέρι μου, τι άλλο να πω. Δεν φαίνεται ξεκάθαρα σε αυτό το πλάνο".

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Total Football.

Ειδήσεις: 
Video: 

Κάκος - ΠΑΟΚ - Αστέρας - Πέναλτι - Τούμπα - VAR


2 Σχόλια

Ε, τι θα πει το εντεταλμένο παπαγαλάκι ο Κόλκας; Όλος ο υγιής κόσμος το είδε ότι ήταν πέναλτι εκτός από τα άρρωστα καλικαντζαράκια του ΜΠΑΟΚ. Και μετά λέμε για τον Καραπαπά(ρα). Μία από τα ίδια κι ο Κόλκας. Φαιδρά καραγκιοζάκια του χειρίστου είδους και τα δύο. Ούτε για φτύσιμο δεν κάνουν

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στο γήπεδο όπου απαγορεύεται να σφυριχτεί πέναλτι σε βάρος του γηπεδούχου επί ημερών «εξυγίανσης». Κι ας υπάρχει VAR, έστω και made in Toumpa. Κάπως έτσι, είναι πολύ λογικό κάθε φιλοξενούμενος να νιώθει… μελλοθάνατος, γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται να πάρει κανένα καθοριστικό σφύριγμα υπέρ του, ό,τι και να γίνει… Οι Σκουλ(ηκ)άδες πάντα θα υπάρχουν μεταξύ μας ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.