Ρεπορτάζ - καταπέλτης του ΣΚΑΙ για τα σκουπίδια στην Τρίπολη

Ρεπορτάζ - καταπέλτης του ΣΚΑΙ για τα σκουπίδια στην Τρίπολη

Ιανουάριος 30, 2015 - 14:28
6 σχόλια

Σκωπτικοί οι δημοσιογράφοι απέναντι στον Παυλή

Στην εκπομπή του Σκάι «Πρώτη γραμμή» των δημοσιογράφων Λυριτζή και Οικονόμου παρουσιάστηκε σήμερα 30/1 ρεπορτάζ για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Τρίπολης εξαιτίας των σκουπιδιών.

Όπως αναφέρθηκε, ο Δήμος Τρίπολης έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για πέμπτη φορά, διότι η αντιμετώπιση των απορριμμάτων γινόταν με παράνομες χωματερές, ενώ οι 4.000 τόνοι σκουπιδιών που θα μεταφέρονταν με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στον ΧΥΤΑ Φυλής συναντά την έντονη αντίδραση της Περιφέρειας Αττικής.

Η δημοσιογράφος του ArcadiaPortal.gr Έφη Καστραντά σε απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή εξέθεσε την κατάσταση του δήμου σε σχέση με τα απορρίμματα. Έκανε λόγο για τη δραματική κατάσταση με τα βουνά των σκουπιδιών έξω από τα σχολεία και το νοσοκομείο, που μόνο πρωτόγνωρη δεν είναι για τον δήμο. Η κυρία Καστραντά ανέφερε ότι η Περιφέρεια προχωρεί το έργο για τη διαχείριση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας, ενώ η δήμος θα συνεδριάσει σήμερα με θέμα τα απορρίμματα, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Η δημοσιογράφος έδωσε την εκτίμηση ότι περίπου 2.000 τόνοι σκουπιδιών βρίσκονται αυτή τη στιγμή στους δρόμους. Ο κ. Οικονόμου ρώτησε για τους κορυφαίους υπουργούς που προέρχονται από την πόλη και την Αρκαδία γενικότερα και αν έχουν ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εδώ να υπενθυμίσουμε την προεκλογική παρέμβαση του κ. Αν. Λυκουρέντζου και την αλληλογραφία του με τον τότε υπουργό Υγείας Μ. Βορίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημοσιογράφοι του σταθμού, όπως ανάφεραν, επεχείρησαν να επικοινωνήσουν με τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Δ. Παυλή, αλλά, όπως φάνηκε, δεν απάντησε ποτέ στα τηλεφωνήματα των δημοσιογράφων.
Μάλιστα, ο κ. Λυριτζής έκανε και την εξής σκωπτική παρατήρηση, ότι το κινητό του δημάρχου μάλλον είναι θαμμένο κάτω από τα σκουπίδια και δεν το βρίσκει...

Δείτε ΕΔΩ στη σημερινή εκπομπή στο Β Μέρος, στο 1:15:00 τι ειπώθηκε για τα σκουπίδια στην Τρίπολη

 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

κρυψου μητσο! σε ψάνχει η μιση ελλάδα και εσυ δεν απαντας ουτε τηλ. δυστυχως για εμας

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΑΝΤΑΓΕΣ ΜΗΤΣΟ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΙΑ ΣΕ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΡΕΤΑ ΓΚΑΡΜΠΟ!!!!

κρυψου μητσο ο ενας, κρυψου γιαννη ο αλλος. ε ρε ελλαδα που εχεις καταντησει με τα κομματοσκυλα. Η ευρωπαικη πρωτευουσα σας μαρανε χαχααχαχ

Η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ , ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ , ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΑΜΕ . ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΕΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ . ΙΔΟΥ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ . ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!! ΒΑΖΑΜΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΚΕΤΑ . ΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΜΟΚΕΤΑ . Ω !!!!!!!! ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!! Ω ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!!!!!! Ω Ω Ω Ω Ω ΠΑΤΡΙΔΑ !!!!!!!!!!!!!! ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΩ . ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ......................... ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ............. ΙΔΟΥ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ....... Χ .............

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.