Το ρεκόρ του Μάριου...

Το ρεκόρ του Μάριου...

Μάρτιος 01, 2015 - 20:04
1 σχόλια

Επειδή «η ζωή κύκλους κάνει» το ρεκόρ που είχε πετύχει ο Μάριος Τσέλλος στον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Ηλυσιακό, δεν μέτρησε διότι το συγκεκριμένο παιχνίδι μετά την αποχώρηση της Αθηναϊκής ομάδας από το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας δεν κατακυρώνεται με 87-65 όπως είχε τελειώσει, αλλά με 20-0 άνευ αγώνος.

Έτσι το ρεκόρ του Μάριου Τσέλλου που δεν μέτρησε τότε, έγινε στον αγώνα με τον Ερμή Λαγκάδα και που μεταφράζεται ότι ο γκάρντ του Αρκαδικού είναι ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης της ομάδας που αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία, προλαβαίνοντας μάλιστα να αστοχήσει στο ένα σουτ που επιχείρησε στα 70 δευτερόλεπτα που έπαιξε.

Ο Τσέλλος έγινε ο 58ος παίκτης που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία με τη φανέλα του Αρκαδικού, ενώ παράλληλα έγινε ο «βενιαμίν» καθώς τη μέρα που (ξανά) ντεμπουτάρισε εναντίον του Ερμή Λαγκαδά ήταν 14 χρονών, 10 μηνών και 15 ημερών.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΕ !!!!!!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.