Το «ρεκόρ» των 7 βαθμών για την είσοδο στην πεντάδα

Το «ρεκόρ» των 7 βαθμών για την είσοδο στην πεντάδα

Απρίλιος 18, 2018 - 21:04
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος τέσσερις φορές συνολικά στα χρόνια που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία.

Τη φετινή σεζόν, μεγάλος στόχος της ομάδας, είναι η κατάληψη της 5ης θέσης με τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν να έχουν τον χαρακτήρα τελικών αναμετρήσεων. Η ομάδα της Τρίπολης καλείται να αγωνιστεί με την Κέρκυρα εκτός, τον Απόλλωνα Αθηνών εντός και με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αυτή τη στιγμή ο Αστέρας βρίσκεται στην 6η θέση με 36 βαθμούς, ενώ 5η είναι η Ξάνθη με 39. Οι «Ακρίτες» θα αγωνιστούν με ΠΑΟΚ εκτός, Λάρισα εντός και με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με το πρόγραμμά τους να χαρακτηρίζεται σωστά, ως το πιο δύσκολο των δύο. Πάντως, την πεντάδα καλοβλέπουν και οι Λεβαδειακός, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, Παναθηναϊκός, έστω και αν έχουν τις λιγότερες πιθανότητες.

Για να φτάσει το σύνολο του Σάββα Παντελίδη στον μεγάλο στόχο καλείται να συλλέξει τους περισσότερους βαθμούς από τους διεκδικητές του και να φτάσει έστω στην ισοβαθμία με την Ξάνθη, την οποία περνά λόγω διαφοράς τερμάτων.

Ψάχνοντας την συλλογή βαθμών του Αστέρα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές τις χρονιές που κατάφερε να μπει στην πρώτη πεντάδα συναντάμε ως ρεκόρ τους 7 βαθμούς της σεζόν 2014-2015 όπου τερμάτισε στην 4η θέση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των ομάδων μία… επανάληψη του ρεκόρ θα φανεί ικανό για την είσοδο στην πεντάδα αν και το 3/3 θα είναι το καλύτερο και το πιο πειστικό!

Τι έκανε ο Αστέρας Τρίπολης τις τελευταίες αγωνιστικές όταν μπήκε στην πεντάδα:

2011-2012 / 5η θέση / 6 βαθμοί

Αρης - Αστέρας Τρίπολης                          0-3 α.α.

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός         0-2

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος                 2-0

 

2012-2013 / 3η θέση / 3 βαθμοί

Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη          0-1

Αρης - Αστέρας Τρίπολης             5-1

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ             2-1

 

2013-2014 / 5η θέση / 3 βαθμοί

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης         1-0

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ                          1-0

Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης   3-1

 

2014-2015 / 4η θέση / 7 βαθμοί

Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός            2-1

Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης                         0-0

Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα                     2-0

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.