Το ρεκόρ συμμετοχών του Αστέρα στο Europa League

Το ρεκόρ συμμετοχών του Αστέρα στο Europa League

Σεπτέμβριος 19, 2014 - 09:46
0 σχόλια

Ο Αστέρας συνέχισε την καλή του παρουσία στο φετινό EUROPA LEAGUE, ξεκινώντας με ισοπαλία τη συμμετοχή του στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης με αντίπαλο την Τουρκική Μπεσίκτας. Ο αγώνας του Αστέρα με την Μπεσίκτας ήταν ο 100ος Ελληνικής ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση και σε παιχνίδια ομίλων, ο Αστέρας έγινε η ένατη Ελληνική ομάδα που συμμετέχει, η δεύτερη ομάδα της επαρχίας που συμμετέχει σε όμιλο (μετά τη Λάρισα) και η πρώτη της επαρχίας που παίρνει θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο Φακούντο Πάρα έγινε ο 12ος ποδοσφαιριστής του Αστέρα που σκοράρει σε αγώνα του EUROPA LEAGUE και ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε παιχνίδι του Αστέρα σε όμιλο της διοργάνωσης, ενώ ο Φερνάντο Ουσέρο μετράει δώδεκα συμμετοχές (από τα δέκα τρία παιχνίδια του Αστέρα στο EUROPA LEAGUE) και είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.