Ρεκόρ μεταλλίων στο 10ο Open Athlisis Cup για το τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ρεκόρ μεταλλίων στο 10ο Open Athlisis Cup για το τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Αύγουστος 13, 2017 - 18:47
0 σχόλια

Τελειωμό δεν έχουν οι διακρίσεις και η επιτυχημένες πορείες όλων των παιχτών του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και αυτό το καλοκαίρι. Τόσο η αγωνιστική ομάδα των juniors όσο και αυτή των ενηλίκων προελαύνουν στα τουρνουά που γίνονται στους όμορους νομούς της Πελοποννήσου.

Ο λόγος για το 10ο Open Athlisis Cup Men & Women 2017,  το οποίο μετά από 20 ημέρεςσυνεχούς αγωνιστικής δράσεις στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club ολοκληρώθηκε έχοντας συμμετοχή 90 αθλητών και αθλητριών. Οι αθλητές του ομίλου μας πέτυχαν δύο 1 ες θέσεις, τρείς 2 ες και τρείς 3ες  θέσεις στις κατηγορίες, όπου συμμετείχαν, με 7 διαφορετικούς παίχτες.

Πιο συγκεκριμένα το απόλυτο στην κατηγορία των γυναικών 14-34 πέτυχε η σεσημασμένη τριάδα των γυναικών Κανελλάκη, Καραναγνώστη και Λαμπροπούλου, που κατέκτησαν και τις τρείς πρώτες θέσεις του τουρνουά:

ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 14-34: 

1η νικήτρια: ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

2η νικήτρια: ΚΑΡΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΡΙΑ

3η νικήτρια: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΗΛΙΑ

 

Στην κατηγορία των ανδρών 14-34, ο πρώτη χρονιά 14άρης Καραναγνώστης Κωνσταντίνος βρέθηκε στην 3η θέση του τουρνουά κερδίζοντας με ret στα ημιτελικά τον Αναστόπουλο Παναγιώτη στον εμφύλια μάχη 3ων σετ:

ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ 14-34 :

1ος νικητής: ΤΣΙΛΙΜΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2ος νικητής: ΤΖΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

3ος νικητής: ΚΑΡΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στην νεοσύστατη κατηγορία των ανδρών 45+ ο όμιλός μας πέτυχε διπλή κατάκτηση μεταλλίων με 2ο τον Φιλιππόπουλο Δημήτρη και 3ον τον Λαζαρά Γιώργο:

ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ 45+ : 

1ος νικητής: ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

2ος νικητής: ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

3ος νικητής: ΛΑΖΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Και τέλος στην κατηγορία των διπλών την πρώτη θέση στις γυναίκες κατέκτησε το δίδυμο Βουδούρη – Καραναγνώστη και στα μικτά την 2η θέση το δίδυμο Καραναγνώστης – Λαμπροπούλου.

ΔΙΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ :

1ες νικήτριες: ΚΑΡΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΡΙΑ & ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΜΙΛΕΝΑ

2ες νικήτριες: ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΕΛΕΝΗ & ΜΠΑΖΟΥ ΑΝΤΩΛΕΝΑ

ΜΙΚΤΑ ΔΙΠΛΑ: 

1η νικήτρια ομάδα: ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ & ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2η νικήτρια ομάδα: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΗΛΙΑ & ΚΑΡΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πολλά συγχαρητήρια για μια κόμη φορά σε όλους μας τους αθλητές και μέλη που κατάφεραν να κατακτήσουν όλες αυτές τις θέσεις στο 10ο Open Athlisis Cup Men & Women 2017, το οποίο και αποτελεί μέρος του Peloponnesus Tennis Masters 2017. 

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου σας ευχαριστεί και σας εύχεται καλή συνέχεια στα τουρνουά open και όχι μόνο, που ακολουθούν τις επόμενες ημέρες. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ στην επίσημη σελίδα του ομίλου μας στο FB για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες απο τις απονομές.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.