Ράσταβατς: Πρόκληση για την καριέρα μου ο Αστέρας

Ράσταβατς: Πρόκληση για την καριέρα μου ο Αστέρας

Δεκέμβριος 05, 2019 - 17:44
4 σχόλια

Πρόκληση για την καριέρα του χαρακτήρισε τον Αστέρα Τρίπολης ο Μίλαν Ράσταβατς τονίζοντας πως γνωρίζει τον σύλλογο και πως θα προσπαθήσει να τον οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα και να τον βελτιώσει.

Αναλυτικά

"Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη συμφωνία. Είναι μια καινούρια πρόκληση για την καριέρα μου και πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα. Ξέρω ακριβώς ποιος είναι ο Αστέρας και γι’ αυτό τον λόγο διάλεξα να έρθω εδώ. Πιστεύω πως αυτή η συνεργασία θα είναι πάρα πολύ πετυχημένη.

Οι στόχοι της ομάδας είναι πρώτα απ’ όλα να βελτιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού. Στη συνέχεια να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα ώστε να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται την βαθμολογική μας θέση της ομάδας.

Ξέρω πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Είνα ένα πολύ σίγουρο βήμα για εμένα γιατί έρχομαι σε ένα γνωστό περιβάλλον κι αυτό πιστεύω πως είναι πολύ θετικό".

Ειδήσεις: 
Video: 

Ο Milan Rastavac νέος προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ


4 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.