Ράσταβατς: Ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού

Ράσταβατς: Ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού

Δεκέμβριος 15, 2019 - 22:14
2 σχόλια

Ο Μίλαν Ράσταβατς στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο πολύ κακό ξεκίνημα του Αστέρα Τρίπολης και στη διαφορά με το επίπεδο του Ολυμπιακού που έφερε τη βαριά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλαν Ράσταβατς στη NOVA:

«Το παιχνίδι ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για εμάς. Με τα γκολ που δεχθήκαμε και με μια κόκκινη κάρτα. Μετά από αυτό ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε τον ρυθμό και την ταχύτητα του Ολυμπιακού. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να απαντήσουμε στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δούμε τι έφταιξε και τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Πούλα Πούλα. Αυτό σημαίνει αστερας. Όταν πουλάς ότι αξιόλογο έχεις και παίρνεις από τα αζήτητα είναι φυσικό να μην έχεις ομάδα. Φυσικά ούτε φιλάθλους. ..

Ο υπεύθυνος των μεταγραφών να ΠΑΕΙ ΣΠΤΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. Κάθε χρόνο τα τρώει με τους manager των παικτών. Έχουμε να δούμε καλό Αστέρα εδώ και πολλά χρόνια. Μπάκο και Καυμενάκη διώξτε τους και κάντε νέα αναδιοργάνωση στην ομάδα μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.