Ραντεβού με Μαυρέα που πλησιάζει στον Παναρκαδικό

Ραντεβού με Μαυρέα που πλησιάζει στον Παναρκαδικό

Ιούλιος 31, 2018 - 22:28
0 σχόλια

Ο Αντώνης Μαυρέας είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναρκαδικού αφού ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε επαφή σε πολύ καλό κλίμα το βράδυ της Τρίτης 31 Ιουλίου.

Οι εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο είναι ραγδαίες με την νέα διοίκηση "σωτηρίας" να βάζει αμέσως μπροστά τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς καθώς δεν υπάρχει πολυτέλεια για χαμένο χρόνο και έτσι λίγες ώρες μετά το ΔΣ να κινείται αστραπιαία για να κλείσει προπονητή.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες τα δημοσιεύματα από την Μεσσηνία κάνουν λόγο για φλερτ ανάμεσα στον Αντώνη Μαυρέα και τον Παναρκαδικό και όπως φαίνεται το σενάριο επιστροφής του τις τελευταίες ώρες στην ιστορική ομάδα της Τρίπολης είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγω ότι στην συνάντηση αναλύθηκε το πλάνο της νέας σεζόν στον Μεσσήνιο τεχνικό ο οποίος φαίνεται να είναι έτοιμος για την πρόκληση και να βρίσκεται μια ανάσα από το τριφύλλι και όλα δείχνουν πως εντός των επόμενων ωρών ίσως να υπάρχουν και επίσημα πράγματα με θετική κατάληξη.

Πρόθεση των ανθρώπων του Παναρκαδικού είναι η υπόθεση προπονητής να κλείσει άμεσα με τον Αντώνη Μαυρέα να πληροί όλες τις προδιαγραφές και παράλληλα να είναι γνώστης της ομάδας από την πρώτη του θητεία στον πράσινο πάγκο για να αναλάβει εκ νέου την ομάδα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.