Ράλλυ Ακρόπολις: Η εξόρμηση του Arcadia Portal στο Γυμνό της Αργολίδας (photos & video)

Ράλλυ Ακρόπολις: Η εξόρμηση του Arcadia Portal στο Γυμνό της Αργολίδας (photos & video)

Μάιος 26, 2012 - 20:39

Του Βασίλη Θεοδωρίδη

Στη δεύτερη σημερινή ειδική του Ράλλυ Ακρόπολις, που πραγματοποιήθηκε στο Γυμνό της Αργολίδας, βρεθήκαμε σήμερα το πρωί με φίλους-λάτρεις του θεσμού, προκειμένου να παρακολουθήσουμε από κοντά τους επαγγελματίες οδηγούς να αποδεικνύουν στο φιλοθεάμον κοινό τις εξαιρετικές ικανότητές τους.

Πλήθος κόσμου συνέρευσε στην περιοχή, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, δίνοντας ζωή σε ένα ήσυχο, μέχρι εκείνη τη στιγμή, τοπίο, ενώ μεγάλη υπήρξε η χαρά και η φιλόξενη διάθεση των κατοίκων της περιοχής.

Στις 9:45 π.μ., η 2η ειδική ξεκίνησε και υπήρξε χαρακτηριστική η απόλυτη ησυχία των θεατών, που είχαν λάβει τις θέσεις τους, περιμένοντας το πέρασμα του πρώτου οδηγού. Αυτό δεν άργησε να γίνει… 5 λεπτά αργότερα, ο χαρακτηριστικός βρυχηθμός του πρώτου οχήματος «έκοψε τις ανάσες» και η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη από την ταχύτητα, τα «ξέφρενα άλογα» και τη σκόνη του αυτοκινήτου που πέρασε από μπροστά μας εν ριπή οφθαλμού. Οι ζητωκραυγές των θεατών ήταν συνεχείς, με όλα τα «απαραίτητα» σχόλια για τις επιδόσεις. 

Όσο για το θέαμα; Ήταν απλά ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!! Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμείς πάντως ένα ‘μικρόβιο’ το κολλήσαμε… Για αυτό και μετά βρεθήκαμε στην Κλένια της Κορινθίας, για την 5η σημερινή ειδική, που ξεκίνησε στις 3:30 μ.μ.

Απολαύστε το θέαμα!!

Video: 

youtube://v/7GvBeVqw69Q

youtube://v/qCmZP90oDLM