Ραγκούσης: Εθνική και πολιτική αλητεία η στάση της ΝΔ στο Σκοπιανό

Ραγκούσης: Εθνική και πολιτική αλητεία η στάση της ΝΔ στο Σκοπιανό

Ιούνιος 14, 2018 - 11:11
0 σχόλια

Σε μια πολύ σκληρή δήλωση, προχώρησε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠαΣοΚ, Γ. Ραγκούσης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση εναντίον της ηγεσίας της ΝΔ για τη στάση της στο Σκοπιανό:

«Η εθνολαϊκιστική ηγετική ομάδα της ΝΔ είναι αδίστακτη κι εθνικά επικίνδυνη.

Είναι ακριβώς οι ίδιοι τύποι που αφού χρεοκόπησαν τη χώρα και προκάλεσαν το δημοσιονομικό κραχ του 2009, στη συνέχεια ηγήθηκαν ως αξιωματική αντιπολίτευση του αντιμνημονιακού λαϊκισμού για να κερδοσκοπήσουν κομματικά. Το δε καλοκαίρι του 2014 για να αυτοπροστατευθούν, σκόπιμα δεν έβγαλαν τη χώρα από το Μνημόνιο, συνειδητά δεν έκλεισαν την τελευταία τότε αξιολόγηση.

Σήμερα, επιχειρούν πάλι να κερδοσκοπήσουν κομματικά σε βάρος της πατρίδας, ενώ είναι αυτοί οι ίδιοι που μας οδήγησαν στο εθνικό Βατερλώ με την ΠΓΔΜ, με αποτέλεσμα όλη σχεδόν η υφήλιος να την έχει αναγνωρίσει ως Μακεδονία, τους κατοίκους της ως Μακεδόνες και τη γλώσσα τους ως μακεδονική.

Η εθνική και πολιτική αλητεία της ηγετικής ομάδας της ΝΔ δεν έχει τέλος.

Επιχειρούν αδίστακτα να προκαλέσουν συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας. Στοχεύουν σε ένα νέο εθνικό διχασμό. Πρέπει να απομονωθούν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.