Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της Διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου...

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της Διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου...

Φεβρουάριος 23, 2012 - 16:58
10 σχόλια

Της Γιούλης Παπαδοπούλου.

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στο θέμα της Κ. Σιουρούνη, στις οποίες δυστυχώς, εμπλέκεται και η Δικαιοσύνη!

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Σήμερα το πρωί, από φήμες που είχαν διαρρεύσει, υπήρξε η πληροφορία, πως η κ.Σιουρούνη, χθες, ζήτησε και πήρε(!!!) ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ αναστολή εκτέλεσης των αποφάσεων της Υπουργού Παιδείας και του Τμήματος του ΤΕΙ Καλαμάτας, βάσει των οποίων, η κ. Σιουρούνη, έπρεπε να επιστρέψει στο ΤΕΙ.

Δηλαδή, ενώ η κ. Σιουρούνη δηλώνει γραπτώς και προφορικώς, ότι δεν υπακούει στις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων, παίρνει από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης, απόφαση αναστολής!!!

Το γεγονός ακούστηκε σαν βόμβα, κι ενώ οι πληροφορίες μου ήσαν έγκυρες, δεν θέλησα να τις δημοσιεύσω, πριν τις διασταυρώσω, μέσα από τους Δικαστικούς κύκλους.

Δεν μπορούσα να πιστέψω, ότι Δικαστής, συμμετέχει σε  μια τέτοια προσπάθεια συγκάλυψης παρανομιών.

Έτσι επικοινώνησα σήμερα, με το Διοικητικό Εφετείο της Τρίπολης και μίλησα με αρμόδιο υπάλληλο.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μου επιβεβαίωσε το γεγονός, το οποίο αποτελεί, τουλάχιστον έκπληξη, για κάθε καλόπιστο πολίτη.

Βέβαια, μου είπε –και αυτό είναι προς τιμήν του- ότι το θέμα δεν έχει κριθεί ακόμα,σε επίπεδο ασφαλιστικών μέτρων και ότι περιμένουν από το ΤΕΙ τα σχετικά με τη ν υπόθεση έγγραφα.

Το ερώτημα που μπαίνει και που το έθεσα κι εγώ στον υπεύθυνο, είναι : από ΠΟΙΟ ΤΕΙ περιμένει;

Από αυτό που την καλύπτει ασύστολα τα τελευταία 2 χρόνια;

Το ΤΕΙ που δεν έχει ακόμα στείλει στο  Υπουργείο, κατά τη δήλωση του προέδρου κ Κανάκη σε μένα, τα σχετικά έγγραφα των παρανομιών;

Το ΤΕΙ που την διατηρεί χωρίς καμία άδεια ή έγκριση, ως διοικήτρια του Παναρκαδικού και του Ψυχιατρείου;

Αποφάσισα να πάω εγώ τον φάκελο των στοιχείων της έρευνας, στο αρμόδιο πρόεδρο του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης, ώστε να διασφαλιστεί, ότι  ο άνθρωπος θα παραλάβει τον πλήρη φάκελο.

Και ελπίζω, η απόφαση να μη παραπεμφθεί στις δικαστικές καλένδες.

Γιατί, ας μη γελιόμαστε. Και η ίδια η κ. Σιουρούνη το ξέρει ότι είναι παράνομη.  Χρόνο κερδίζει και ταυτόχρονα λεφτά. Και τα κάνει καλά και τα δύο. Και ΄΄είναι πολλά τα λεφτά..΄΄  όπως έλεγε και η Ελληνική ταινία. Για την αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως, φυσικά αναφέρομαι αποκλειστικά στις νόμιμες αμοιβές που εισπράττει και οι οποίες είναι πολύ υψηλές, έως προκλητικές, ειδικά για την εποχή που ζούμε…

Η απόφαση (των ασφαλιστικών μέτρων; Τι είναι άραγε αυτό;)  από το Διοικητικό Εφετείο, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Δεν μπορώ να προκαταλάβω, ούτε να προεξοφλήσω, ποια θα είναι.

Απλά θα υπενθυμίσω, ότι και οι κρίνοντες κρίνονται! Και κανείς δεν είναι πάνω από τους νόμους.

Σε καμία περίπτωση, δεν θα χρησιμοποιήσω τους όρους που ήδη ακούγονται, για δικαστικό πραξικόπημα και παρακράτος…

Εξακολουθώ να πιστεύω, ότι στη χώρα μας αποδίδεται Δικαιοσύνη.

Φτωχύναμε, ναι, αλλά δεν πρέπει να πάψουμε να είμαστε και κράτος δικαίου.

Τότε χρειάζεται η Δικαιοσύνη. Για να προστατεύει τους αδύναμους κι όχι να δικαιώνει αυτούς που  έφεραν  τη χώρα σε αυτό το χάλι.

Δεν μπορώ- και συγχωρέστε με γι΄ αυτό-  να δω τη Δικαιοσύνη συνένοχο…

Θα δείξει.

Ειδήσεις: 
Tags: 

10 Σχόλια

Συγχαρητήρια για την επιμονή σας κ. Παπαδοπούλου. Μόνο με στενό κλοιό γύρω τους μπορεί να επιτύχετε κάτι. Εδώ μιλάμε όχι για παρακράτος, αλλά για γιάφκα στημένη ανάμεσά μας. Με τόση δουλειά που έχετε κάνει στο πόρταλ για αυτό το θέμα, είσαστε άξιοι επαίνων, αλλά μην τους αφήνετε λεπτό. Είναι κοράκια του δημόσιου όλοι τους. Με αυτή την ακατονόμαστη αρχηγό. Καλά εκεί στο ΤΕΙ Καλαμάτας τι κάνουν; Τι ρόλο παίζει η διοίκηση; Έχουν απόφαση Υπουργού και κάνουν τσαλίμια με τα ασφαλιστικά της κυρίας; Και ποιός δίνει αναστολή για ασφαλιστικά χωρίς τον φάκελό της, Τι στο διάολο γίνεται; Όλοι στον ίδιο βόθρο κολυμπάνε; Χτυπήστε αλύπητα την παρανομία. Όπου την βρίσκετε. Είναι το μόνο που μας απόμεινε πια.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΟΧΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑΤΙ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!!!!

Συγχαρητήρια για την τεράστια προσπάθειά σας κ. Παπαδοπούπλου. Θα ήθελα να πιστέψω και εγώ ότι η δικαιοσύνη αποδίδεται στη χώρα τούτη που την ληστέψανε τα κυκλώματα. Δικαιοσύνη δεν αποδόθηκε ακόμα σε κανένα που έκλεψε το κράτος, ξέρετε από τους κυβερνώντες. Η κ. του νοσοκομείου δεν παίρνει τέτοια θέση αν δεν έχει χοντρό δόντι. Με άλλα λόγια είναι στην κατηγορία αυτή που η δικαιοσύνη σκύβει το κεφάλι. Θα ήθελα να εμπράκτως να διαψευστώ.

Ντροπή και θλίψη. Τίποτε άλλο. Άμα η υπόθεση δεν προχωρά ούτε από την δικαιοσύνη σε τι πρέπει να προσβλέπουμε πλέον? Ντροπή...

Αυτό θα πει σκλαβιά και κατοχή.

Συγχαρητήρια κ. Παπαδοπούλου. Όλες οι ενέργειές σας μέχρι τώρα, είναι συντονισμένες και μεθοδευμένες. Το αισχρό παρακράτος όμως ακόμα δουλεύει. Κανένας πια δεν μπορεί να σκεφτεί, πως θα ξεβρωμίσει ο τόπος από Σιουρούνησες και άλλα υποκείμενα. Ντρέπομαι σαν πολιτης αυτής της έρμης χώρας, που μαθαίνω πως και η δικαιοσύνη προστατεύει τα λαμόγια.ΓΙ΄ αυτό είμαστε έτσι.Άμα έκαναν τη δουλειά τους οι δικαστές, σαν ανεξάρτητοι που είναι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα είχε το θράσος να παρανομεί. Και κατ΄ εξακολούθηση και γράφοντας τους νόμους και τους υπουργούς στα παπούτσια του. Ντροπή τους να μας προδίνουν έτσι όλοι τους. Η χώρα καίγεται κι αυτοί καλύπτουν τους άρπαγες του δημοσίου χρήματος. Να που έχει έλλειμμα η Ελλάδα. Στο ήθος και στην εντιμότητα.

Εκείνο που καταλαβαίνουμε από αυτό το σίριαλ, είναι πως μια γυναίκα κυνηγάει μόνη της τους αρμόδιους, για να κάνουν τη δουλειά τους. Δηλαδή πρέπει να τρέχουμε από πίσω από κάθε νοματαίο του δημόσιου τομέα, και να τον παρακολουθούμε σαν τη Γκεστάπο, για να γίνει κάτι; Τι λέμε τώρα ρε παιδιά; Ο εφέτης έδωσε αναστολή εκτέλεσης χωρίς να έχει τα στοιχεία; Σε ποιά χώρα γίνονται αυτά; Στη χώρα των Βενιζέλων και των Πάγκαλων; Δηλαδή άμα δεν έτρεχε η αρθρογράφος να δώσει τα στοιχεία στον πρόεδρο του διοικητικού εφετείου, εκείνος θα περίμενε το ΤΕΙ να του στείλει, αυτά που κρύβει καιρό τώρα και βολε'υεται η κυρία και η κυρία θα ροκανιζε ανενόχλητη μηνιάτικα 5χίλιαρα ευρώ από το νοσοκομείο. Το άλλο που θέλω να ρωτήσω, είναι τι γίνεται σε κείνο το ΤΕΙ; τΙ ΚΆΝΕΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΌς ΤΟΥ; Τι παιχνίδια παίζει; Τόσο καιρό γιατί δεν έχει στείλει στο Πειθαρχικό την κυρία Σιουρούνη, που έχει παρατήσει τη δουλειά της εκεί και κάνει την διοικήτρια και παράνομα, χωρίς άδεια από το ΤΕΙ., στο Παναρκαδικό; Δε χρειάζεται εισαγγελέας τελικά. Μπόγιας χρειάζεται για πολλά λαμόγια, παντού.

<p> Αυτη η Σιουρούνη..*** με 10 μασελες στο**. Αν τρωγοντουσαν και τα κρεβατια θα τα ειχε φαει και αυτα. Γιατι να φυγει? Θα μεινει εκει με τις πλατες των πολιτικων μας που **ε με 100 μασελες. Αλληλεγγυη μετξυ πιρναχας ειναι αυτο.</p>

<p> Κα ΠΑΠΑΔΟΠΟΎΛΟΥ, συγχρητήρια για την επιμονή σας. Αλλά για ποιά Δικαιοσύνη μιλάμε; Εκείνη που κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στη Λίστα της διαφθοράς; Ψάξτε να βρείτε δικηγόρο που να σας διαβεβαιώσει (έντιμα και υπεύθυνα) ότι δεν έχει ****ι δικαστή. Δυστυχώς και η Δικαιοσύνη είναι μέρος του προβλήματος που βιώνει η Χώρα. Χρειάζεται άμεσα κάθαρση.</p>

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.Η Κ.ΣΙΟΥΡΟΥΝΗ ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΩΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ 6 ΔΥΠΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΘΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!