Πυρά Βαζάκα εναντίον του Παναρκαδικού: Εχθρικό κλίμα στην Τρίπολη

Πυρά Βαζάκα εναντίον του Παναρκαδικού: Εχθρικό κλίμα στην Τρίπολη

Απρίλιος 17, 2019 - 12:30
0 σχόλια

Σε συνέντευξη του στον Σωτήρη Γεωργούντζο και στην εκπομπή Spor Sto Noto Radio ο Γιώργος Βαζάκας έκανε αναφορά για εχθρικό κλίμα στην Τρίπολη δηλώνοντας πως δεν έχει μετανιώσει για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του Παναρκαδικού με τον Ασπρόπυργο.

Αναλυτικά

Για το περιστατικό στην Τρίπολη στον αγώνα με τον Παναρκαδικό: Είδα ένα εχθρικό κλίμα στην Τρίπολη από το ξεκίνημα από μια ομάδα αδιάφορη. Το ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο. Βέβαια δεν είπα να κάτσουν να χάσουν αμαχητί αλλά όπως και να το κάνεις όταν το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο είναι αλλιώς.  Ο Παναρκαδικός είχε φανατισμό και οι ποδοσφαιριστές του έπαιζαν "σαν σκυλιά". Πρώτη φορά είχαν τόσο κόσμο στο γήπεδο ο οποίος από το ξεκίνημα έβριζε. Μόλις λοιπόν βάλαμε τρίτο γκολ εκεί είπα τελείωσε το παιχνίδι".

Για το αν έχει μετανιώσει για τα όσα έγιναν με τους φιλάθλους και το επεισόδιο: "Είναι κακή η αντίδρασή μου αλλά δεν το μετάνιωσα σε αυτό το παιχνίδι γιατί είδα ότι με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να "φάνε" τον κόπο τον παικτών μου και της διοίκησης. Δεν υπήρχε ηθικότητα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Στο παιχνίδι αυτό η Καλαμάτα έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για να βγει εκείνη πρωταθλήτρια αλλά δεν το πέτυχε. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και πήραμε την πιο τσαμπουκαλίδικη νίκη στο πρωτάθλημα".
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.