Πυρά εναντίον Παπαζαχαρία στο ΔΣ Τρίπολης

Πυρά εναντίον Παπαζαχαρία στο ΔΣ Τρίπολης

Ιανουάριος 29, 2019 - 20:36
23 σχόλια

Φραγκούλης: H «Μαντινειακή Συμπολιτεία» είναι εφτάψυχη

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης στο Πνευματικό Κέντρο την Τρίτη 29 Ιανουαρίου το βράδυ, το Σώμα καλωσόρισε τον δημοτικό σύμβουλο με τη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» κ. Φραγκούλη, ο οποίος θα εκπροσωπεί την παράταξη στο διάστημα που απομένει ως τις εκλογές μαζί με τον κ. Γιάννη Γεωργουλή.

Ο κ. Φραγκούλης ζήτησε να κάνει μια δήλωση, αναφερόμενος μάλιστα στον κ. Τάσο Παπαζαχαρία και στην επιμονή του να υπονομεύσει την παράταξη της «Μαντινειακής Συμπολιτείας», αφού με δική του προτροπή ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε χρίσμα στον Δημήτρη Παυλή και στην παράταξή του.

Ο κ. Φραγκούλης, αφού ευχαρίστησε το Σώμα για το καλωσόρισμα, εκπροσωπεί τη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» «παρά τις επίμονες προσπάθειες του Γραμματέα της ΝΕ Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ να την καταστρέψει και να την υπονομεύσει. Φαίνεται ότι είναι εφτάψυχη».


23 Σχόλια

Οι απόντες από τις δημοκρατικές διαδικασίες της Κομματικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Τρίπολης, όπως ένας από αυτούς είναι και ο κος Φραγκούλης, προκειμένου να αποφασίσει η Οργάνωση για τα Αυτοδιοικητικά του Δήμου μας, φυσικό είναι να βγάζουν συμπεράσματα από το στομάχι τους!

Γράφεις όπως σκέφτεσαι. Δεν αμφιβάλω ότι είναι γνήσιο το κειμενο.... Έχει την υπογραφή Παπαζαχαρία. Τα περί "δημοκρατικών διαδικασιών" : καλύτερα μην μπλέκεις με τέτοια πράγματα δύσκολα για σένα....

Τελικά το Μήτσο μόνο ο Παπαζαχαρίας τον θέλει από το ΣΥΡΙΖΑ , κανείς άλλο και κανένα κόμμα δεν το θέλει. Γιατί άραγε;

Αν όντως ο Τασούλης γράφει το πρώτο σχόλιο, δείχνει απύθμενο θράσος. Ο Διονύσης μόνο απών δεν είναι.

Παραπληροφόρηση δεν αναφέρθηκε τίποτα για χρίσματα ο άνθρωπος είπε απλά ότι η Μαντινειακή Συμπολιτεία είναι εφτάψυχη

Η μαύρη αλήθεια είναι πως δεν νοείται διάλογος μεταξύ φιλολόγου παλαιάς κοπής και ΔΕΗτζή εργατοπατέρα.

Μια μεγάλη πρόκληση στήνουν τα παρακρατικά υποκείμενα της κόκκινης αμερικανόδουλης χούντας των προδοτών! Πιο συγκεκριμένα, κάποια συριζοσυνιστώσα, με την επωνυμία «Συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά» διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο και ώρα 17:00, εορταστική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για την Συμφωνία των Πρεσπών. Παπαζαχαρία ντροπή σου

23:40 Γιώργο, γιατί γράφεις ανώνυμα; Γιατί δεν χρησιμοποιείς ένα από τα τόσα ψευδώνυμα που σκαρφίζεσαι; Τις τελευταίες μέρες έχεις γεμίσει το πόρταλ με ανώνυμα σχόλια, κάτι που δεν συνήθιζες μέχρι τώρα... έχεις ήδη τόσα εναλλακτικά nicks χρησιμοποιήσει επιτυχώς. Τι έγινε ξαφνικά; Ντρέπεσαι ή φοβάσαι; Ή μήπως το γύρισες στην ανωνυμία επειδή σε ξεμπρόστιασε ο άλλος στο άρθρο για το «Ναι»...

Μην υποτιμάς τον Τάσο. Μόνος του το κατάφερε να μην υπάρχει οργάνωση του συριζα στην Αρκαδία.

Το θράσος του Παπαζαχαρία είναι απύθμενο.Αφού με τις πρακτικές του διέλυσε την κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα επιδίδεται και στην προσπάθεια για οριστική διάλυση των αυτοδιοικητικών σχημάτων που υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο στην Τρίπολη.Όσο για τον Φραγκούλη μόνο απών δεν είναι.Συνεπής αριστερός με διαχρονική πορεία στην ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά με σημαντική συμμετοχή στην ίδρυτική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και στα πέτρινα χρόνια του.Οι κόλακες και οι παρατρεχάμενοι τουλάχιστον ας σωπαίνουν.

Ρίξε τη χολή σου ανώνυμε 10.38. Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, τότε σου φταίνε όλα.

Κατάντια είναι o Παπαζαχαρίας να εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός με τόσα που έχει κάνει είναι ικανός για ότι ακόμη χειρότερο. Διαλύει τον ΣΥΡΙΖΑ ,αρκεί να να "κάνει κουμάντο αυτός".

Ρε Παπαζαχαρία βάλε τουλάχιστον την υπογραφή σου. Μόνος σου έχεις μείνει να υπερασπίζεσαι τον ευατό σου και φαίνεσαι.. . Εσύ και η δήθεν νομαρχιακή απο τους ανύπαρκτους που έχεις φτιάξει. Λίγα τα ψωμιά σου.

Είναι πράγματι ο Παπαζαχαρίας ο συντάκτης του πρώτου σχολίου; Όπως και να 'χει, είναι το μοιραίο άτομο για τον Σύριζα στην Αρκαδία, ή καλύτερα, ένα από τα άτομα που προκάλεσαν τη διάλυσή του. Οι άλλοι ήταν τα τότε στελέχη, πριν τη διάσπαση, που τον άφησαν να παίξει ηγετικό ρόλο. Κεντρικά επίσης υπάρχουν ευθύνες. Όλα αυτά οδήγησαν αρκετούς να πάρουν αποστάσεις από τον Σύριζα. Είναι κρίμα.

Βολευει τον Συριζα να ειναι ο σακος του μποξ ο Παπαζ; γιατι φυσικα δεν διελυσε την Μαντ.συμπο. δεν μπορουσε αλωστε. Η επιλογη Παυλη φυσικα εγινε απο κεντρικα.

Οι κομματικές νομενκλατούρες αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την επιβίωση των ίδιων των κομμάτων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.