Πυρ ομαδόν των αντιπεριφερειαρχών: Η Αλειφέρη πρέπει να παραιτηθεί

Πυρ ομαδόν των αντιπεριφερειαρχών: Η Αλειφέρη πρέπει να παραιτηθεί

Απρίλιος 10, 2018 - 18:04
2 σχόλια

Κατά την τοποθέτησή τους στη συνεδρίαση του ΠεΣυ Πελοποννήσου την Τρίτη 10 Απριλίου σε σχέση με το θέμα που έφερε ο κ. Πατσαρίνος και η παράταξή του για την καταδίκη των υποκλοπών στην ΠΕ Μεσσηνίας, οι αντιπεριφερειάρχες ομαδόν ζήτησαν από την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη να παραιτηθεί από τη θέση της, επειδή, όπως επεσήμαναν, έδειξε ότι δεν εμπιστεύεται ούτε τον περιφερειάρχη ούτε την περιφερειακή αρχή με τη στάση της να μην ενημερώσει επί έξι μήνες για τις υποψίες της. Σημειωτέον ότι η αντιπεριφερειάρχης ήταν παρούσα στη συνεδρίαση.

Ο κ. Τάσος Χειβιδόπουλος κατά την τοποθέτησή του, επεσήμανε ότι η αντιπολίτευση βιάζεται, και ανέφερε ότι ο κοριός ήταν «οξειδωμένος», προκαλώντας την αντίδραση της κυρίας Αλειφέρη, η οποία τον ρώτησε πού το ξέρει, για να λάβει την απάντηση: «Έχω τις πηγές μου».

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας ρώτησε τις μειοψηφίες αν έχουν φόβο για το πόρισμα των ανακριτικών αρχών, πρόσθεσε ότι η Επιτροπή καταδίκασε την ενδεχόμενη ύπαρξη κοριού και είπε ότι η κυρία Αλειφέρη έκανε με την κίνησή της αυτή να μην πάει στην Εκτελεστική Επιτροπή κακό πρώτα στην παράταξη, ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχει δυσλειτουργία στην ΠΕ Μεσσηνίας εξαιτίας αυτής της κατάστασης.

Ήταν λάθος η σημερινή συζήτηση. Πρέπει να περιμένουμε το πόρισμα. Εγώ, πάντως, θα είχα παραιτηθεί.

Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κυρία Αδαμαντία Τζανετέα επεσήμανε ότι η στιγμή είναι δύσκολη για το ΠεΣυ, καθώς αντί να ασχολείται με τα μεγάλα θέματα, βρέθηκαν στη θέση να καταδικάσουν ένα θέμα για το οποίο δεν υπάρχει πόρισμα από τη Δικαιοσύνη.

Ο τρόπος του χειρισμού αποτελεί πολιτική εκτροπή. Η κυρία Αλειφέρη έδειξε ότι δεν εμπιστεύεται ούτε τον περιφερειάρχη ούτε εμάς.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Γιώργος Ρουμελιώτης δήλωσε ότι νιώθει ευχάριστα με τη σημερινή συνεδρίαση, καθώς, όπως είπε, πρέπει κάποτε να μπει το νερό στο αυλάκι. «Μας κατηγορούν χωρίς στοιχεία και χωρίς αποδείξεις. Μας κατηγορέι και η κυρία Αλειφέρη ότι δεν της συμπαραστάθηκε κανείς, όταν επί έξι μήνες δεν γνωρίζαμε τίποτα. Νομίζω ότι η κυρία αντιπεριφερειάρχης λειτούργησε με πανικό και με έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στην Εκτελεστική Επιτροπή. Θεωρώ ότι η κυρία αντιπεριφερειάρχης οφείλει να αφήσει την καρέκλα.

Ο κ. Τατούλης την διόρισε και δεν εξελέγη με σταυροδοσία. Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι ο κοριός είναι ψόφιος. Δεν παρακολουθήσαμε ποτέ κανέναν.


2 Σχόλια

Ετσι ειναι κυρία Αλειφέρη μου... Αφού έμπλεξες με τον κύριο Τατούλη δεν υπήρχε άλλος δρόμος παρά να βρεθείς. όπως λέει και ο σοφός λαός, "και κερατού και δαρμένη"...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.