Ψύλλοι στ' αφτιά μου μπήκανε για τη Λευκή Νύχτα

Ψύλλοι στ' αφτιά μου μπήκανε για τη Λευκή Νύχτα

Αύγουστος 24, 2017 - 20:48
0 σχόλια

Βρε, καλώς σας βρήκα!

Μετά από τα πολλά πανηγύρια των ημερών, δυο πράγματα μου έμειναν: μια μπιροκοιλιά και πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.

Κατάντησαν και τα πανηγύρια «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Σαιξπήρου, με τους Μοντέγους απ' τη μια και τους Καπουλέτους απ' την άλλη. Ένα χωριό, δύο κλαρίνα και οι συμπάθειες δεν κρύβονται.

Τώρα που θυμήθηκα και τα ερωτηματικά, αναρωτιέμαι γιατί καλοί μου φίλοι ο Τάσος δεν ήρθε στο χθεσινό συμβούλιο. Μήπως του έκατσε βαριά η γουρουνοπούλα, ή μήπως άρχισαν τα παρατράγουδα… Κάτι πήρε το αφτί μου ότι δεν επικροτεί την «Μαύρη Νύχτα» και γυρίζει την πλάτη στον φίλο Μήτσο.
Αλλά του την έφεραν του Τασούλη και το θέμα θα ξανασυζητηθεί, και να ξέρετε προμηνύεται μεγάλη κόντρα… στην κόψη του ξυραφιού θα περάσει.

Εκτός βέβαια αν οι ανειλημμένες υποχρεώσεις ήταν το σουλάτσο με το μεγάλο υπηρεσιακό όχημα με την αντλία…
Λίγες μέρες έμειναν, φίλοι μου, για τη νύχτα shock και νομίζω ότι οι προεστοί που σαν γροθιά πήραν την απόφαση, κανόνισαν χωρίς τον ξενοδόχο.. 
Για να δούμε κατά πόσο μπορεί να είναι νόμιμη αυτή η νύχτα!.. θα προλάβουν να της βάλουν την βούλα ή θα πάρουν συγχωροχάρτι;..
Καλό θα ήταν να γίνει για να δούμε τι εστί λοιπόν shock, θα δώσει ανάσα στην τοπική κοινωνία, ή τζάμπα θα πάνε τόσα λεφτά… Γιατί ο Μήτσος το είπε, θα μας κοστίσει ο κούκος αηδόνι. Και πώς να μην κοστίσει με τα 500ευρα να μοιράζονται σαν τα μαρούλια.

Ελπίζω να μην θεωρηθεί επιτυχία το «Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά» με 600 άτομα συμμετοχή, γιατί κάπου το πήρε και αυτό το αφτάκι μου.
Άλλοι έμειναν ευχαριστημένοι , άλλοι δεν έμειναν και τόσο ικανοποιημένοι από το καλοκαίρι, άλλοι μίλησαν για φιάσκο και άλλοι για τη λαοθάλασσα στα πανηγύρια.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν αλλά... συγχαρητήρια και στους «πρώτους των πρώτων» με 10:32 και με το PrtScn να μην διαψεύδεται… Άντε μην τα πάρω και αρχίσω να δημοσιεύω και δεν ξεπλένονται μερικοί-μερικοί ούτε με τον κόπανο στο ποτάμι!
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.