Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης: Και επίσημα στο ΠαΠελ - Ζητούνται υπηρεσίες φύλαξης

Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης: Και επίσημα στο ΠαΠελ - Ζητούνται υπηρεσίες φύλαξης

Ιούλιος 04, 2019 - 14:30
1 σχόλια

Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης Κτηριακών Εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στις Πανεπιστημιακές Μονάδες, Καλαμάτας, Σπάρτης και Τρίπολης.

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προτίθεται να προχωρήσει στην ανάθεση σύμβασης υπηρεσιών φύλαξης των κτηριακών εγκαταστάσεων στις Πανεπιστημιακές Μονάδες Καλαμάτας, Σπάρτης και των κτηρίων του πρώην Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης (Σανατόριο Μάκρης), για τέσσερις (4) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης (εκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης 15/7/2019) σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Παραρτήματος Γ΄ το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας πρόσκλησης.

Συνοπτικά, οι υπηρεσίες φύλαξης που θα παρασχεθούν έχουν ως εξής:
1. Πανεπιστημιακή μονάδα Καλαμάτας, κτήρια Αντικαλάμου
i. Στατική φύλαξη όλες τις ημέρες της εβδομάδας 22.00-06.00 της επομένης,
ii. Μία (1) επίσκεψη (περιπολία) καθημερινά μεταξύ των ωρών 15:00 – 21:00

2. Πανεπιστημιακή Μονάδα Σπάρτης, κτήριο Βαλιώτη, θέση Κλαδά
i. Επίσκεψη (περιπολία) κάθε τρείς ώρες, όλες τις ημέρες της εβδομάδας από 21.00-06.00 της επομένης (συνολικά 3 επισκέψεις ανά ημέρα)

3. Πρώην Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης
Περιπολία κάθε 3 ώρες (8 επισκέψεις) για όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες

Χρόνος και τόπος υποβολής προσφορών: έγγραφες προσφορές θα υποβληθούν έως τις 8/7/2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας & Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα στη διεύθυνση «Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Αντικάλαμος Μεσσηνίας, 24100».

Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Να ειδοποιήσετε τους ψυχιατρικούς υπαλλήλους που ξεμειναν στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις πως πρέπει να φύγουν.Κανένας έλεγχος πουθενά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.