«Ψήνεται» νέο κόμμα από παλαιά στελέχη του ΠαΣοΚ;

«Ψήνεται» νέο κόμμα από παλαιά στελέχη του ΠαΣοΚ;

Νοέμβριος 29, 2016 - 16:42
2 σχόλια

Μπορεί να μην πέτυχε το «προξενιό» ΠαΣοΚ - Ποταμιού, όμως κάποια στελέχη του Κινήματος δεν τον βάζουν κάτω και αναζητούν συμμαχίες, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο, προκειμένου να δημιουργήσουν έναν νέο φορέα, ένα νέο κόμμα.

«Το τελευταίο διάστημα οι μηχανές έχουν "ξαναζεσταθεί" καθώς λαμβάνουν χώρα διεργασίες με πρωτεργάτες στελέχη του...παλαιού ΠαΣοΚ. Πρόκειται για πρώην υπουργούς των κυβερνήσεων ΠαΣοΚ ανάμεσα στους οποίους συναντάμε γνώριμα πρόσωπα όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αλλά και ο Γιάννης Ραγκούσης», γράφουν τα «Παραπολιτικά». 

Η ηγεσία του ΠαΣοΚ παρακολουθεί, λένε οι πληροφορίες, αλλά προς το παρόν δεν έχει κάτι να σχολιάσει. Ενδεχομένως ο Σταύρος Θεοδωράκης να θελήσει να συζητήσει έστω την πιθανότητα στήριξης ενός νέου κόμματος από τα σπλάχνα του ΠαΣοΚ. Πάντως, επαφές και συζητήσεις γίνονται και ενδεχομένως ένας νέος πολιτικός φορέας στην κεντροαριστερά να σχηματιστεί. Σε μια κεντροαριστερά που, έχοντας χάσει περίπου 2 εκατ. ψηφοφόρους βλέπει συνεχώς να αποδυναμώνεται όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη.

Ειδήσεις: 
Tags: 

2 Σχόλια

Δυστυχώς η μηχανή του ΠΑΣΟΚ έχει χτυπήσει μπιέλα και δεν μπορεί να γίνει τίποτα.Βλέποντας αυτά τα ονόματα γυρίζουμε χρόνια πίσω και φοβόμαστε μήπως λέω μήπως και ξανάρθουν.Θεός φυλαξοι.

ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ;ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.