Ψηλά στη λίστα του Αστέρα ο Φράνσες Φουλάνα (vid)

Ψηλά στη λίστα του Αστέρα ο Φράνσες Φουλάνα (vid)

Ιούνιος 29, 2019 - 10:57
0 σχόλια

Το Ισπανικό μεταγραφικό σαφάρι του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται με το όνομα του Φράνσες Φουλάνα να έρχεται στην επιφάνεια και όπως φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στην κιτρινομπλέ λίστα των υποψήφιων στόχων.

Ο Φράνσες Φουλάνα είναι 30 ετών και αγωνίζεται σε ρόλο επιτελικού μέσου ενώ μπορεί να παίξει υπό συνθήκες και αστα άκρα και προέρχεται από μία εξαιρετική και ιδιαίτερα παραγωγική σεζόν με 6 γκολ 8 ασίστ σε συμμετοχές σε 36 με την Ατλέτικο Μπαλεάρες ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Ο Ιβηρας μέσος αγωνίζεται από το 2013 στην Ατλέτικο Μπαλεάρες έχοντας συνολικά 190 παιχνίδια και 32 τέρματα και είναι ένας από τους καλύτερους της παίχτες και εκ των αρχηγών της Ισπανικής ομάδας.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε επαφές με τον Φρανσές Φουλάνα και δεν αποκλείεται ο 30χρονός άσος για πρώτη φορά να αφήσει την πατρίδα του και να έρθει στην Ελλάδα κάτι όμως που θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ειδήσεις: 
Video: 

FRANCESC FULLANA | ATLETICO BALEARES


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.