Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Αρκαδία

Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Αρκαδία

Απρίλιος 19, 2012 - 10:50
9 σχόλια

     Την Τρίτη 17 Απριλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη ανοιχτή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας της ΔΗΜΑΡ με μοναδικό θέμα συζήτησης :
    «Επιλογή υποψηφίων βουλευτών Αρκαδίας της ΔΗΜΑΡ  για τις εκλογές της 6 Μαΐου 2012».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν με δικαίωμα λόγου όλα τα μέλη της Οργάνωσης Αρκαδίας, καθώς και φίλοι του κόμματος. Αφού έγινε διεξοδική συζήτηση για όλες τις προτάσεις πιθανών υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν από τα μέλη, η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, ύστερα από εισήγηση του Γραμματέα της Ν.Ε. Αρκαδίας Παναγιώτη Κουτσούγερα, ομόφωνα αποφάσισε ότι οι υποψήφιοι βουλευτές Αρκαδίας της ΔΗΜΑΡ θα είναι οι εξής :
  α) Δελφάκης Νικόλαος, Δικηγόρος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρίπολης
  β) Ηλιοπούλου Μαρία, Φοροτεχνικός, Ελεύθερη Επαγγελματίας
  γ) Καραθανάσης Ιωάννης, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  δ) Καρβέλη (Ευταξιοπούλου) Βασιλική, Πολιτικός Υπομηχανικός
  ε) Κουτσούγερας Παναγιώτης, Ηλ/γος Μηχανικός, Γραμματέας Ν.Ε. Αρκαδίας ΔΗΜΑΡ


9 Σχόλια

<p> Ποιά είναι η κ Καρβέλη? ************</p>

Καρβέλη είναι το επίθετο του άντρα της. Το πατρικό της είναι Ευταξιοπούλου - γνωστή οικογένεια Τριπολίτικη, έχει γεννηθεί και μεγάλωσε στην Τρίπολη, αλλά ζει στην Αθήνα, διατηρεί όμως στενούς δεσμούς με Τρίπολη. Ν. Δελφάκης.

Δεν μπορούσατε να βρείτε κάποιον που ζει στην Αρκαδία;

Στην Αρκαδία φοβηθήκατε να βάλετε πασοκογενείς υποψηφίους όπως σε άλλους νομούς μήπως και σας χαλάσουν τη σούπα. Ουσιαστικά κλείνεστε στο καβούκι σας ως άλλο ΚΚΕ γι αυτό και το ποσοστό σας εδώ θα είναι μικρότερο απο το πανελλαδικό. Εδώ είμαστε και θα με θυμηθείτε...

Ο πασοκογενής υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο έπρεπε να είναι ένας (αρ. 1), δηλ. όπως στο εμβόλιο, μια μικρή δόση δηλητηρίου για να παράξει την ανοσία κατά την επέλαση των πασόκων ψηφοφόρων. Στην Αρκαδία δεν έγινε εμβολιασμός. Αλλού όμως απο την υπερβολική δόση δραστικής ουσίας πασοκ θα επέλθει η συρρίκνωση. Εμβόλιο πάντως από τη συγκεκριμένη νόσο (πασοκ) έκαναν πολλά κόμματα.

Δεν έγινε εμβολιασμός με τη νόσο πασοκ αλλά θέλετε τους πρώην πασόκους ψηφοφόρους. Κούνια που σας κούναγε αν νομίζετε πως θα ψηφίσουμε την αριστερά του σαλονιού. ΣΥΡΙΖΑ χίλιες φορές.

Η ΠΕΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΑΣΤΕ Κ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ!!!!! ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ!!!!!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΕΜΕΙΣ;;; Η ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Η ΘΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ. Η ΣΩΖΩΜΑΣΤΕ Η ΑΦΑΝΙΖΩΜΑΣΤΕ. ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ, ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΗΞΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΕΛΟΣ.

Ο Δελφάκης που πάει; Εδώ με όλο το ΠΑΣΟΚ από πίσω του να τον πηγαίνει σπρώχνοντας, και πάλι δεν κατάφερε να φτάσει ούτε στην δεύτερη Κυριακή στις Δημαρχιακές. Και στήριξε και την Νέα Δημοκρατία αφού αυτός έκανε μια τρύπα στο νερό. Περίμενα κάτι καλύτερο από αριστερό κόμμα που θέλει να πάει μπροστά την Ελλάδα. Με τέτοιες επιλογές μόνο πίσω μπορεί να μας πάει.