Ψηφίζεται η τροπολογία για την αξιολόγηση στο Δημόσιο

Ψηφίζεται η τροπολογία για την αξιολόγηση στο Δημόσιο

Σεπτέμβριος 20, 2017 - 09:40
0 σχόλια

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου πρόκειται να ψηφισθεί τελικώς από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης: «Ευρωπαϊκή εντολή έρευνας στις ποινικές υποθέσεις – Εναρμόνιση της νομοθεσίας με την Οδηγία 2014/41/ΕΕ», στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η τροπολογία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την αξιολόγηση στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με την aftodioikisi.gr, στην τροπολογία που θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, θα δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν στην διαδικασία επιλογής προϊσταμένων και βαθμολογικής εξέλιξης μόνο όσοι δημόσιοι υπάλληλοι συμπληρώσουν τα φύλλα αξιολόγησης.

Ουσιαστικά η ηγεσία του υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μέσω της τροπολογίας, πετά το «μπαλάκι» στους προϊσταμένους. Οι προϊστάμενοι θα κληθούν να ολοκληρώσουν την αξιολόγηση στις υπηρεσίες που εποπτεύουν, μαζεύοντας τα σχετικά έγγραφα, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να αξιολογηθούν και οι ίδιοι από τους υφισταμένους τους, στο πλαίσιο της ειδικής αμφίδρομης σχέσης, που προβλέπεται από τη διαδικασία.

Αν δεν ακολουθήσουν την συγκεκριμένη διαδικασία, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις νέες κρίσεις.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.