Ψηφίστηκαν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας για την Αρκαδία στο περιφερειακό συμβούλιο

Ψηφίστηκαν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας για την Αρκαδία στο περιφερειακό συμβούλιο

Ιούλιος 15, 2019 - 18:50
3 σχόλια

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας αναμένεται να ξεκινήσουν στην Αρκαδία ύστερα από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Γιαννακούρα.

Ο αντιπεριφερειάρχης εισηγήθηκε να ενταχθούν στο ΠΔΕ έργα καθαρισμού ποταμών και χειμάρρων προϋπολογισμού 45.000 ευρω σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης.

Υπάρχει πρόβλημα σε πολλά ρέματα

Επίσης να υλοποιηθούν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας προϋπολογισμού 43.000 ευρω όπως καθαρισμοί ποταμών και υδατορεματων στην Αρκαδία.

Τέλος, ο κ. Γιαννακούρας εισηγήθηκε να δοθούν 24.400 ευρώ για την αποκατάσταση ενός γεφυριού που κόπηκε στο χωριό Στόλος μετά τις πρόσφατες πλημμύρες. Το τελευταίο όμως έργο αποσύρθηκε για το επόμενο Περιφερειακό συμβούλιο ύστερα από παρέμβαση της αντιπολίτευσης.

Μέτα τις παραπάνω παρεμβάσεις, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου θέλησε να στείλει ένα πολιτικό μήνυμα.

Αντιλαμβανόμαστε τον πολιτικό χρόνο και την ευθύνη, πρόθεση όλων μας είναι να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες και να υλοποιηθούν τα έργα που η περιφερειακή αρχή έχει δεσμευτεί

Κλείνοντας, ο κ. Τατούλης κάλεσε τα μέλη του σώματος να στηρίξουν την αξιοπρέπεια του θεσμού και να μην επιτρέψουν σε κανέναν να άρει την νομιμότητα του ΠεΣυ, τονίζοντας ότι τα παραπάνω θα συζητηθούν εκτενώς στο επόμενο συμβούλιο προκειμένου να τοποθετηθούν τα μέλη του συμβουλίου.


3 Σχόλια

απο ψηφισματα κ λογια πολλα!! εργο κανενα !! πλημμυρες το 2012 2016 2018 2019 . απο 5 Φλεβαρη 2019 μονο ο Οφις καθαριστηκε κ ακομα πνιγομαστε

ΚΥΡΙΕ , ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ . ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .

Τα έργα αυτά δεν μπορεί να γίνονται, γιατί τώρα ψηφίστηκαν. Θα γίνουν, είναι η σωστή έκφραση. Αν θα γίνουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.