Ψήφισμα ΔΣ Μεγαλόπολης για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχου

Ψήφισμα ΔΣ Μεγαλόπολης για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχου

Αύγουστος 02, 2018 - 14:42
0 σχόλια

Ο  Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεγαλόπολης μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Κωνσταντίνου Μίχου του Σωτηρίου, Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Πετρίνας της Δημοτικής Ενότητας Φαλαισίας του Δήμου Μεγαλόπολης, στην προγραμματισμένη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Ιουλίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:30 μ.μ., εκτάκτως,  αποφάσισαν την έκδοση Ψηφίσματος, για να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα, λαμβάνοντας υπόψη την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη, με την οποία τον αντιμετώπιζαν οι δημότες και όλοι όσοι τον γνώριζαν, εκτιμώντας την πολύτιμη εν γένει προσφορά του στην τοπική κοινωνία,  στην τοπική κοινότητα και το Δήμο.

Να αποδώσουν την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον άνθρωπο, που υπηρέτησε το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και διακρίθηκε για την εργατικότητά του,  το ήθος του, την ειλικρίνειά του και το πάθος του για την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας, λαμβάνοντας υπόψη την εκτίμηση, το σεβασμό, την αποδοχή και την αγάπη των συμπολιτών μας.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  ΟΜΟΦΩΝΑ

Την έκδοση του παρόντος Ψηφίσματος,  σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, για το θάνατο του  Κωνσταντίνου Μίχου του Σωτηρίου, Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Πετρίνας της Δημοτικής Ενότητας Φαλαισίας του Δήμου Μεγαλόπολης, λαμβάνοντας υπόψη την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη, με την οποία τον αντιμετώπιζαν οι δημότες  και όλοι όσοι τον γνώριζαν,  και εκτιμώντας την πολύτιμη εν γένει προσφορά του στην τοπική κοινωνία, στην τοπική κοινότητα και το Δήμο, σύμφωνα  με την αριθμ. 325/2018 απόφασή του, ως ακολούθως:

Να εκφράσει τη βαθιά οδύνη του και τη θλίψη των κατοίκων της τοπικής κοινότητας της Πετρίνας, καθώς και της ευρύτερης κοινωνίας του Δήμου Μεγαλόπολης, για την απώλεια του εκλεκτού μέλους της.
Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του.

Να παραστεί το Δημοτικό Συμβούλιο σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία του.

Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας του.
Να αναγνωσθεί το παρόν Ψήφισμα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Να αναρτηθεί το παρόν Ψήφισμα στην Ιστοσελίδα του Δήμου Μεγαλόπολης.                                                                                                                                                                 

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Διονύσιος Παπαδόπουλος

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Γεώργιος Μαρκολιάς

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.