Ψήφισε τη δαπάνη για τις ομπρέλες ο Βόσνος αλλά με... παρατηρήσεις! (video)

Ψήφισε τη δαπάνη για τις ομπρέλες ο Βόσνος αλλά με... παρατηρήσεις! (video)

Δεκέμβριος 20, 2012 - 15:50

Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δ.Τρίπολης

Με μοναδική αντιπολιτευτική παρέμβαση από πλευράς της μείζονος μειοψηφίας του Δημήτρη Βόσνου, όχι τόσο για το μέγεθος της εν λόγω δαπάνης αλλά γενικότερα για το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είναι στα ποσά που διαθέτουν για στολισμούς και άλλες παρόμοιες δράσεις, ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα, η συντομότατη κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης.

Ο κ. Βόσνος σημείωσε πως επειδή δεν θεωρεί το ποσό για την προμήθεια «χριστουγεννιάτικων διακοσμητικών ειδών- ομπρέλες- καμπάνες» μεγάλο και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό, το ψηφίζει αλλά έκανε την παρατήρηση ως μία γενικότερη όπως είπε προσέγγιση ότι θα πρέπει να υπάρχει προσοχή, αφού η κοινωνία «μας έχει στοχεύσει και υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε να φάνε»…. Να τονίσουμε πως το ποσό ανέρχεται λίγο πάνω από τις 4 χιλιάδες ευρώ.
Τα υπόλοιπα θέματα αφορούσαν  στην  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης οργάνων παιδικών χαρών». Έγινε η επισήμανση ότι πρέπει να ελεγχθούν και κάποιες παιδικές χαρές που έχουν γίνει στην Τεγέα και να υπάρξει μέριμνα για πιστοποίησή τους.
Στην  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια:  «Ειδών Παντοπωλείου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο». Όπως είπε ο δήμαρχος τα περισσότερα είδη έχουν διατεθεί και θα πρέπει να πάρουν κάποια με δαπάνες δικές τους.
Και τέλος  ο Ορισμός δικηγόρου για ανακοπή αίτηση αναστολής και προσωρινή διαταγή κατά της με Αριθμό 449/2012 Διαταγής Πληρωμής Ειρηνοδικείου Τρίπολης.

Οι σύμβουλοι Νίκος Τσιαμούλος και Κώστας Τζιούμης από πλευράς μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας απουσίαζαν όπως και κάποιοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Λόγοι του κατεπείγοντος : Λόγω προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών και προμηθειών εν’ όψη των Χριστουγέννων και  Λόγω προθεσμίας της με Αριθμό Διαταγής 449/2012 Ειρηνοδικείου Τρίπολης

Δείτε στο βίντεο όλη τη συνεδρίαση...

Ελένη Τράκα
                         

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/ByJkQ07uItg